To je to što me zanima!

Zvijezda Reala: Da sam igrao još 20 minuta, morao bih završiti nogometnu karijeru...

Bilo je to najgorih pet mjeseci u mojem životu. Zglob mi nije reagirao. Pokušao sam igrati finalnu utakmicu, s time da su mi liječnici rekli da imam ozljedu zbog koje ću propustiti dva-tri tjedna, pričao je Ceballos
Vidi originalni članak

Veznjak Real Madrida Dani Ceballos (25) osvrnuo se za Marcu na sezonu. Rekao je kako mu je bila jedna od najbolnijih, a opet puna sretnih trenutaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Rekonstrukcija Santiago Bernabeua

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trener Carlo Ancelotti je vidio kako radim na treningu. Vjerujem da je rekao kako sam trebao više igrati. Prvi dolazim i zadnji odlazim s treninga. Navijači znaju da sam sposoban igrati za Real - rekao je Ceballos.

Ceballos ugovor s Realom ima do ljeta 2023. Smatran he jednim od najvećih talenata španjolskog nogometa, ali je ove sezone skupio tek 17 nastupa. Pet mjeseci nije igrao zbog stravične ozljede nakon nastupa u finalu Olimpijskih igara.

izjavio je Ceballos, potom prokomentiravši odluku Kyliana Mbappéa da ostane u PSG-u.

- Bilo je to najgorih pet mjeseci u mojem životu. Zglob mi nije reagirao. Pokušao sam igrati finalnu utakmicu, s time da su mi liječnici rekli da imam ozljedu zbog koje ću propustiti dva-tri tjedna. No po povratku u Madrid ispostavilo se da je došlo do frakture. Liječnici su mi rekli da, da sam igrao još 20 minuta, više ne bih mogao igrati nogomet - izjavio je Ceballos.

Prokomentirao je i odluku francuskog reprezentativca Kyliana Mbappéa da ostane u PSG-u, unatoč ponudi madridskog kluba.

- Poštujem njegovu odluku. Igraču je najvažnije osjetiti podršku, a on očito smatra da to ima u Parizu. Odličan je igrač, ali njegova odluka nije utjecala na nas - podvukao je kreativni veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jole1511 25.05.2022.

    zvijezda padalica

  • RumenaKadulja 25.05.2022.

    Cuj zvjezda real madrida hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare