To je to što me zanima!

Zvijezda Uniteda nije smjela u Brazil pa je došla - u Dalmaciju

Fred se dobro raspoložen s obitelji sunčao i uživao na splitskom Žnjanu dok mu suigrači iz reprezentacije iščekuju utakmicu protiv Argentine. A nakon nje u Hrvatsku stižu baš igrači "gauča"
Vidi originalni članak

Brazilski nogometni reprezentativac Fred Rodrigues (28) nije smio u Južnu Ameriku na predstojeće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo zbog zabrane Premiershipa i obvezne desetodnevne karantene po povratku.

Veznjak Manchester Uniteda je, kad već ne može predstavljati svoju zemlju, nekoliko dana odmora iskoristio kako za odmor u Splitu. Igrač od 22 milijuna eura pojavio se u petak na plaži Žnjanu s obitelji, javlja Dalmatinski portal.

Hrvatska se, naime, ne nalazi na britanskoj crvenoj listi.

POGLEDAJTE VIDEO: Memphis Depay na Lošinju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On nije jedini igrač iz najjače svjetske nogometne lige koji će doći u Dalmaciju ovaj mjesec. Ranije su dolazak na jedan od otoka najavili igrači Tottenhama Giovani Lo Celso i Cristián Romero, reprezentativci Argentine.

S njima dvojicom na jadransku će obalu i suigrači iz "gauča" Emiliano Martínez i Emiliano Buendía, nogometaši Aston Ville. Njih će dvojica usput i trenirati s Hajdukom na Poljudu da ne ispadnu iz forme dok im ne istekne desetodnevna izolacija po povratku u Europu.

STIŽU 'POJAČANJA' Kalinić sredio: Reprezentativci Argentine trenirat će u Hajduku!

Zamolili su suigrača Lovru Kalinića da se pridruže hajdukovcima nakon utakmice protiv Brazila u subotu, on je želju prenio čelništvu kluba i sve je brzo dogovoreno.

Godišnji odmor u srpnju je na Lošinju, pak, provela nova zvijezda Barcelone, Nizozemac Memphis Depay. Igrao je košarku i isprobao jet ski u kvarnerskom akvatoriju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MatijaKezele 04.09.2021.

    Zvijezda? 😂

  • Milicajac 04.09.2021.

    Viđen je maloprije u Solinu, popodne se ocekuje potpis ugovora i predstavljanje za javnost na gospinom otoku, plaća mjesečno 20kg pastrve iz uzgajališta

  • okii 04.09.2021.

    kakva reklama... takvih imamo koji za Hajduk igraju  za izvoz... 

Komentiraj...
Vidi sve komentare