Obavijesti

Sport

Komentari 12

Kalinić sredio: Reprezentativci Argentine trenirat će u Hajduku!

Kalinić sredio: Reprezentativci Argentine trenirat će u Hajduku!

Golman Emiliano Martínez i krilni napadač Emiliano Buendía s reprezentativne akcije s Argentinom stižu odraditi izolaciju u Hrvatsku, a pritom će održavati formu na treninzima bijelih

VIDEO

Aston Villa na svoju je ruku i protivno odluci Premiershipa pustila nogometaše Emiliana Martíneza (28) i Emiliana Buendíju (24) na okupljanje argentinske nogometne reprezentacije, a po povratku će njih dvojica, kako doznaju 24sata, na - Poljud!

Pisali smo o tome kako stroga epidemiološka pravila u Velikoj Britaniji ne dozvoljavaju putnicima iz Južne Amerike ulazak u državu bez obvezne desetodnevne izolacije jer se nalazi u crvenoj zoni.

POGLEDAJTE VIDEO: Zaruke na Poljudu

Pokretanje videa...

zaruke VIDEO

Umjesto na aerodromu u Londonu, njih su dvojica, uz igrače Tottenhama Giovanija Lo Celsa (25) i Cristiána Romera (23), izolaciju odlučila provesti na jednom otoku u Hrvatskoj.

No dvojac iz Aston Ville nije odlučio stati na tome. Kontaktirali su suigrača Lovru Kalinića, koji je na posudbi i ovu sezonu u Hajduku, i zamolili da za to vrijeme - treniraju s momčadi. Golman je sve sredio s klubom pa će "bili" tijekom deset dana na treninzima imati pojačanja koja vrijede po 35 milijuna eura!

Hrvatska, naime, nema tako rigorozne propise, i za ulazak traži negativan test nakon kojeg samoizolacija nije obavezna.

Europa Conference League - Play Off Second Leg - Tottenham Hotspur v Pacos de Ferreira

Osvajač Copa Américe u petak gostuje kod Venezuele, u nedjelju kod Brazila pa 10. rujna dočekuje Boliviju. Golman Martínez i krilo Buendía propustit će posljednju utakmicu u ciklusu i doći u Hrvatsku provesti karantenu i trenirati s Hajdukom pa put Otoka. Što se klupskih obveza tiče, trebali bi propustiti samo jednu utakmicu, onu kod Chelseaja 11. rujna.

Spursi Lo Celso i Romero sigurno neće biti u konkurenciji za utakmicu kod Crystal Palacea istoga dana, a mogli bi biti u momčadi za start Konferencijske lige kod Rennesa 16. rujna.

Plan o odmoru Argentinaca na hrvatskoj obali i treniranju dvojca iz Aston Ville mogao bi se izjaloviti ako Hrvatska u međuvremenu završi na britanskoj crvenoj listi.

POGLEDAJTE CROATU UOČI BORBE S VASOM U SERIJALU MOJA PRIČA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...