To je to što me zanima!

Zvijezdu Uniteda pustili su na slobodu, više ga nema na Fifi

Policija je u nedjelju uhitila Masona Greenwooda zbog optužbi da je fizički zlostavljao svoju djevojku Harriet Robinson. Sumnjiči se za silovanje, napad, seksualni napad i prijetnje smrću
Vidi originalni članak

Nogometaš Manchester Uniteda Mason Greenwood (20) tri dana je proveo u zatvoru na ispitivanju, ali ubuduće će se braniti sa slobode. Naime, zvijezda 'crvenih vragova' izašla je na slobodu nakon što je platio jamčevinu. Sa slobode će tako pokušati dokazati nevinost, ali ono što mu se stavlja na teret bi mu moglo uništiti karijeru. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, policija ga je u uhitila zbog optužbi da je fizički zlostavljao svoju djevojku Harriet Robinson. Sumnjiči se za silovanje, napad, seksualni napad i prijetnje smrću.

Ona je na društvenim mrežama objavila audiosnimke na kojima se čuje kako ju nogometaš tjera na seks, kao i niz fotografija na kojima se vide tragovi fizičkog zlostavljanja.

- 20-godišnji muškarac uhićen zbog sumnje za silovanje i napad na ženu pušten je uz jamčevinu u čekanju daljnje istrage - objavio je glasnogovornik mančesterske policije.

Greenwood je jedan od najtalentiranijih nogometaša, United je jako puno očekivao od njega u budućnosti. Na Transfermarktu vrijedi 50 milijuna eura, ali ukoliko se dokaže sve ono za što ga tereti Harriet Robinson, prijeti mu dugogodišnja kazna i kraj nogometne karijere.

Manchester United ga je suspendirao do daljnjega, osudio njegov postupak i ogradio se od svega. Uz to je klub iz prodaje povukao  svu opremu s njegovim imenom, a i Nike je raskinuo suradnju s njim. Suigrači su ga prestali pratiti na društvenim mrežama, a još jedan udarac zadao mu je i EA Sports koji ga je izbacio iz igrice FIFA 2022. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Slajzerizer 03.02.2022.

    Mulac se uhvatioi balavice sumnjivog morala Koje engleske gluposti,iko im je najveća sa kraljem i kraljicom,jhhhahahaha koja smrdljiva nacija.

  • nottonightjosephine 02.02.2022.

    Fabricirano, naivno, glupo.

  • danko1471991 02.02.2022.

    Dzaba mu svi novci kad pameti ni na vidiku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare