Obavijesti

Sport

Komentari 32

Zvijezdu Uniteda pustili su na slobodu, više ga nema na Fifi

Zvijezdu Uniteda pustili su na slobodu, više ga nema na Fifi

Policija je u nedjelju uhitila Masona Greenwooda zbog optužbi da je fizički zlostavljao svoju djevojku Harriet Robinson. Sumnjiči se za silovanje, napad, seksualni napad i prijetnje smrću

VIDEO

Nogometaš Manchester Uniteda Mason Greenwood (20) tri dana je proveo u zatvoru na ispitivanju, ali ubuduće će se braniti sa slobode. Naime, zvijezda 'crvenih vragova' izašla je na slobodu nakon što je platio jamčevinu. Sa slobode će tako pokušati dokazati nevinost, ali ono što mu se stavlja na teret bi mu moglo uništiti karijeru. 

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

Naime, policija ga je u uhitila zbog optužbi da je fizički zlostavljao svoju djevojku Harriet Robinson. Sumnjiči se za silovanje, napad, seksualni napad i prijetnje smrću.

Ona je na društvenim mrežama objavila audiosnimke na kojima se čuje kako ju nogometaš tjera na seks, kao i niz fotografija na kojima se vide tragovi fizičkog zlostavljanja.

Premier League - Brentford v Manchester United

- 20-godišnji muškarac uhićen zbog sumnje za silovanje i napad na ženu pušten je uz jamčevinu u čekanju daljnje istrage - objavio je glasnogovornik mančesterske policije.

Greenwood je jedan od najtalentiranijih nogometaša, United je jako puno očekivao od njega u budućnosti. Na Transfermarktu vrijedi 50 milijuna eura, ali ukoliko se dokaže sve ono za što ga tereti Harriet Robinson, prijeti mu dugogodišnja kazna i kraj nogometne karijere.

FILE PHOTO: Premier League - Manchester United v Leeds United

Manchester United ga je suspendirao do daljnjega, osudio njegov postupak i ogradio se od svega. Uz to je klub iz prodaje povukao  svu opremu s njegovim imenom, a i Nike je raskinuo suradnju s njim. Suigrači su ga prestali pratiti na društvenim mrežama, a još jedan udarac zadao mu je i EA Sports koji ga je izbacio iz igrice FIFA 2022. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna