To je to što me zanima!

Zvižduci Baleu i Benzemi: Ovo je Bernabeu, tu se svima zviždi

Pa ovdje se svima zviždi, to je Bernabeu! Kad ti publika zviždi, moraš još jače raditi. Njihovo je pravo da zvižde i traže više od nas, kaže Marcelo
Vidi originalni članak

Real je već u drugom kolu La Lige izgubio prva dva boda, a remi 2-2 s Valencijom donio je dvama golovima Marco Asensio. I to kakvim golovima!

Mladi napadač doista koristi svaku minutu koju dobije u izostanku Cristiana Ronalda i zapravo je veliko pitanje hoće li Bale ili Benzema zadržati svoje mjesto kad se Cristiano vrati. Asensio je doista otkriće i najveći dobitak Realova ljeta.

I dok je Asensio junak, Benzema i Bale našli su se na udaru navijača. Od 22 udarca, Real je uputio samo šest u okvir gola, samo dva u gol, a najviše se promašajima istaknuo Benzema, uključujući i udarac glavom u nadoknadi vremena, koju su gosti skrenuli u stativu. I zaradio zvižduke Bernabeua.

- Navijači mogu raditi što žele, najvažnije je da Karim ima šanse, dolazi do njih. Ovaj put nije zabio, ali nije važno, moramo se i dalje radovati i smijati jer to je nogomet. Nekad ne ide kako zamislite i potrebno je strpljenje. Ne zamaramo se time što navijači misle, oni nas dolaze bodriti, kao što su i ovaj put. Iako će se Karimu biti teško smijati danas... - rekao je Zinedine Zidane i nastavio:

- Sretan sam Asensiovom igrom i nisam iznenađen. Momčadski smo bili jako dobri, ne volim isticati pojedince, ali kad on igra, svi madridisti na stadionu su sretni, odličan je mladić, jako sam zadovoljan njegovim napretkom i bili smo u pravu što smo ga uveli u momčad.

A porciju zvižduka Realovih navijača dobio je i Gareth Bale. Ne prvi put. 

- Važan nam je igrač, računamo na njega. To što je dobio zvižduke ne znači ništa. Imao je šanse zabiti, nije uspio, naporno je radio, ali ne možete prigovoriti igraču što je promašio gol - rekao je Zidane, a Velšanina je pokušao utješiti Marcelo:

- Pa ovdje se svima zviždi, to je Bernabeu - rekao je Brazilac, pa savjetovao: 

- Kad ti publika zviždi, moraš još jače raditi. Njihovo je pravo da zvižde i traže od igrača i trenera da budu bolji.

Dodajmo kako je bez suspendiranog Sergija Ramosa i ozlijeđenog Varanea, stopera igrao Casemiro, a Kovačić je na poluvremenu zamijenio Isca, koji se osjećao loše, čak zamalo povraćao u svlačionici!

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Frenkyy 28.08.2017.

    Mislim da je jedini "feler" što se igralo bez stopera. Ja sam ga nekoliko puta igrao silom prilike i nije se lako ušaltat u to iako ne izgleda teško! Nije to bek, špic ili krilo. To može svaki igrač korektno odigrat. Stopera ili veznjaka je malo teže.

  • Frenkyy 28.08.2017.

    Sve je Marcelo rekao! Na Bernabeu nema svete krave i nitko nije veći od kluba (iako neki pokušavaju to bit). Zviždi se svakome, ako treba a pliješće se i protivničkim igračima.

  • sena2 28.08.2017.

    A jaki su vam navijaci isto kao i igraci! Naucile guze na pobjede pa sad sudije nisu bile na nivou! Odmah poslati sva tri suca u drugu ligu na kaljenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare