Obavijesti

Sport

Komentari 42

Zvižduci Baleu i Benzemi: Ovo je Bernabeu, tu se svima zviždi

Zvižduci Baleu i Benzemi: Ovo je Bernabeu, tu se svima zviždi
1

Pa ovdje se svima zviždi, to je Bernabeu! Kad ti publika zviždi, moraš još jače raditi. Njihovo je pravo da zvižde i traže više od nas, kaže Marcelo

VIDEO

Real je već u drugom kolu La Lige izgubio prva dva boda, a remi 2-2 s Valencijom donio je dvama golovima Marco Asensio. I to kakvim golovima!

Mladi napadač doista koristi svaku minutu koju dobije u izostanku Cristiana Ronalda i zapravo je veliko pitanje hoće li Bale ili Benzema zadržati svoje mjesto kad se Cristiano vrati. Asensio je doista otkriće i najveći dobitak Realova ljeta.

I dok je Asensio junak, Benzema i Bale našli su se na udaru navijača. Od 22 udarca, Real je uputio samo šest u okvir gola, samo dva u gol, a najviše se promašajima istaknuo Benzema, uključujući i udarac glavom u nadoknadi vremena, koju su gosti skrenuli u stativu. I zaradio zvižduke Bernabeua.

- Navijači mogu raditi što žele, najvažnije je da Karim ima šanse, dolazi do njih. Ovaj put nije zabio, ali nije važno, moramo se i dalje radovati i smijati jer to je nogomet. Nekad ne ide kako zamislite i potrebno je strpljenje. Ne zamaramo se time što navijači misle, oni nas dolaze bodriti, kao što su i ovaj put. Iako će se Karimu biti teško smijati danas... - rekao je Zinedine Zidane i nastavio:

- Sretan sam Asensiovom igrom i nisam iznenađen. Momčadski smo bili jako dobri, ne volim isticati pojedince, ali kad on igra, svi madridisti na stadionu su sretni, odličan je mladić, jako sam zadovoljan njegovim napretkom i bili smo u pravu što smo ga uveli u momčad.

A porciju zvižduka Realovih navijača dobio je i Gareth Bale. Ne prvi put. 

- Važan nam je igrač, računamo na njega. To što je dobio zvižduke ne znači ništa. Imao je šanse zabiti, nije uspio, naporno je radio, ali ne možete prigovoriti igraču što je promašio gol - rekao je Zidane, a Velšanina je pokušao utješiti Marcelo:

- Pa ovdje se svima zviždi, to je Bernabeu - rekao je Brazilac, pa savjetovao: 

- Kad ti publika zviždi, moraš još jače raditi. Njihovo je pravo da zvižde i traže od igrača i trenera da budu bolji.

Dodajmo kako je bez suspendiranog Sergija Ramosa i ozlijeđenog Varanea, stopera igrao Casemiro, a Kovačić je na poluvremenu zamijenio Isca, koji se osjećao loše, čak zamalo povraćao u svlačionici!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao