To je to što me zanima!

Zvižduci za Mourinha, Ronaldo je predvodio Real do pobjede

Burno je bilo na Santiago Bernabeuu. Real je pobijedio Valladolid 4-3 uz dva gola Cristiana Ronalda. Jose Mourinho dobio je zvižduke navijača madridskog kluba...
Vidi originalni članak

Kad je spiker na Santiago Bernabeuu spomenuo ime Josea Mourinha, navijači su zviždali. Jedna manja skupina pokušala je podržati portugalskog trenera, ali ubrzo ih je zvižducima utišala većina. 

Real je na krilima Cristiana Ronalda pobijedio Valladolid 4-3. Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za madridski klub. No nije Realu bilo lako. Valladolid je poveo.

U osmoj minuti utakmice Oscar je zabio za 1-0. Autogolom Valentea Real je stigao do izjednačenja. Cristiano Ronaldo zabija svoj prvi gol na utakmici u 32. minuti. No dvije minute kasnije Valladolid preko Guerra izjednačava na 2-2.

Golovima Kake i Ronalda Real odlazi na 4-2. No sjajnim golom Sastrea Valladolid tri minute prije kraja dolazi do 4-3. Gosti više od toga nisu mogli. Real je na kraju osvojio sva tri boda...

Primera:

Real Madrid - Valladolid 4-3

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Nerd86 05.05.2013.

    E cr7 da si tako igrao u Dortmundu, sad se nebi zviždalo specijalnom.

  • Cules 05.05.2013.

    Ajde neka sada izađe pred pun Bernabeu, ali ne 40 min prije početka utakmice... da vidimo kolki je "frajer"

  • Frank Costello 05.05.2013.

    Odbrana kriminalna, da ne može gore. Trebaju dovesti jednog pravo štopera, recimo Hummelsa, ili možda Ivanovića. Mislim da bi jedan od ove dvojice sa Ramosom činio odličan tandem. U vezi i napadu imaju sasvim dobre igrače i mislim da ne moraju trošiti novac na neka pojačanja. Prodati Higuaina, ostaviti Benzemu i obavezno Di Mariu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare