To je to što me zanima!

Zvonimir Boban: Berlusconi ne voli Allegrija, ali ga poštuje

Silvio Berlusconi nikad neće voljeti Allegrija kao trenere koje je sam izabrao, ali ga poštuje zato što trener zaslužuje respekt. kratko je prokomentirao naša legenda
Vidi originalni članak

Talijanski mediji posljednjih su tjedana puni napisa o navodnom nezadovoljstvu Milanova predsjednika Silvija Berlusconija radom trenera Massimiliana Allegrija...

Berlusconi nije presretan načinom na koji igraju "rossoneri", a nezadovoljstvo se dodatno pojačalo nakon ispadanja od Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka i pada na drugo mjesto ljestvice talijanske Serije A. Allegri je, inače, došao na Milanovu klupu u vrijeme dok Berlusconi formalno nije bio predsjednik kluba budući da je obnašao dužnost talijanskog premijera. U priču oko odnosa između Berlusconija i Allegrija se uključio i Zvonimir Boban kao komentator talijanskog Skya.

- Berlusconi nikad neće voljeti Allegrija kao trenere koje je sam izabrao, ali ga poštuje zato što trener zaslužuje respekt - kratko je prokomentirao nekadašnji nogometaš Milana i kapetan hrvatske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Svabski-Hrvat 27.04.2012.

    Kaká je bio srce i dusa Milana. Neka ga vrate natrag ..ovako i onako ne treba realu.

  • Say_No_to_Ero 27.04.2012.

    Bobimir Zvonam

  • user_101682 27.04.2012.

    Moram reći da Milan igra zadnje 2 sezone iznad svojih realnih mogućnosti. Pa ljudi moji Milan dovodi samo igrače kojima ističe ugovor ili ih se netko želi riješiti. Pametna je to politika, nema krize zasigurno, ali klub sa takvog reputacijom si to ne može dozvoliti. Berlusconi je nezadovoljan sa Allegrijem; pa Allegri radi čuda s obzirom da mu je u svakom trenutku u sezoni barem 5-6 igrača ozljeđeno, od čega su prečesto to prvotimci. Nadam se nekom velikom pojačanju Milana ove sezone, treba pod hitno pojačati vezu i famoznu poziciju lijevog beka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare