To je to što me zanima!

Zvonimir Soldo: Novakovič bi trebao paziti što priča

Nogometaši Slovenije svladali su San Marino 5-0 kvalifikacijama za SP. Posljednjih 20-ak minuta tog susreta odigrao je i Milivoje Novakovič...
Vidi originalni članak

Kapetan Kölna je čini se zaliječio ozljedu aduktora i mogao bi konkurirati za nove nastupe u Bundesligi, gdje je prošle sezone s 16 pogodaka bio najbolji strijelac svoje momčadi. Ipak, Novakovič je pred utakmicu sa San Marinom napravio grešku u koracima. Iz kluba mu je poručeno da ne bi trebao nastupati u kvalifikacijskom susretu protiv najslabije momčadi skupine i tako riskirati obnovu ozljede. Novakovič se oglušio na to, a razloge je objasnio kelnskom Expressu i to tonovima koji su razljutili njegova trenera Zvonimira Soldu.
- Ne shvaćam zbog čega neki u Kölnu nisu željeli poštivati moju odluku. Mojoj je reprezentaciji važno da ja dođem, pogotovo mladim igračima. Jeste li vidjeli kako su se radovali kada sam ušao u igru? Mogao bih se rasplakati kada se toga sjetim. Točno ste mogli osjetiti što ja ondje značim ljudima, ondje se cijeni moj doprinos. S ovime što se sada dogodilo vidim da takav slučaj nije u Kölnu. Mnogo sam napravio za ovaj klub i negdje su mi to trebali vratiti. Svi znaju da za mene ima i ponuda - odrješit je bio Slovenac.
- On je kapetan momčadi i trebao bi pripaziti što priča. Važan je igrač Kölna, vođa sastava i njegove riječi imaju dvostruku težinu. Na igračima je da igraju nogomet, a za sve ostalo će se pobrinuti klub. No, ja se nemam namjere javno prepirati sa svojim igračima - kazao je Soldo, koji nije siguran hoće li Novakoviča koristiti na subotnjoj utakmici protiv prvaka Wolfsburga.
- Potrebno mu je još vremena. San Marino nije momčad Wolfsburgova kalibra, a ta je utakmica došla malo prerano - zaključio je hrvatski trener.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • prudje 15.08.2009.

    Zvone, nema ništ na finjaka, pogotovo ne sa zlovencima. Nemoj si dat srat po glavi, nego ga nabij nogom u guzicu i nek šuti, trenira i zaradi plaću, a ne da pametuje po novinama. Pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare