To je to što me zanima!

Zvono za uzbunu i u Hajduku: Bijelima također kasni plaća

Nakon što su Karlovčani najavali da će zbog neisplaćenih plaća protiv Hajduka u nedjelju izaći u juniorskom sastavu, na probleme s isplatom naišli su i sami Bijeli
Vidi originalni članak

U nedjelju će Hajduk u goste Karlovcu koji je u odnosu na prošlu sezonu potpuno druga momčad. Karlovčane muče brojne brige, a igračima su najbolnije one financijske. Teško financijsko stanje, kronična besparica nagnali su igrače da Upravi zaprijete štrajkom, štoviše, protiv Hajduka bi u nedjelju mogla istrčati i juniorska momčad.

U sličnim problemima je i većina prvoligaša, bolje rečeno svi osim Dinama i Hajduka, a i Hajduk pomalo kliže prema onima koji se bore s besparicom. Igračima kasni plaća za srpanj, riječ je o 20-ak dana, a u bijeloj svlačionici je zazvonilo zvono za uzbunu. 

No, obzirom da većina igrača Hajduka prima pozamašne iznose mjesečno, lakše im je podnijeti kašnjenje, pogotovo jer im je Uprava najavila kako će sve biti rješeno u narednih 10-ak dana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • buldog62 28.09.2011.

    ma dal bu vam Mamić za plaće, ak je mogel dat odbojkašima, ak je mogel dat za atletiku, evo sad i košarkašima, dal bu i Hajduku.... samo ga morate lijepo zamolit, on ima veliko i dobro srce i dal vam bu peneze sigurno, bar za plaće.

  • ar28 28.09.2011.

    Hajduk klizi prema dnu... jedina opcija za spas od financijskog brodoloma je prelazak u talijansku serie C

  • ping-pong 28.09.2011.

    esem ti ja klub u kojem Štimac i Maleš sklanjaju glavu od kiše! neš ti finacije u takvom klubu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare