To je to što me zanima!

3D Erdogan: Hologramom se javio članovima svoje stranke

Premijer Turske, Recep Tayyip Erdoğan morao je u službeni posjet Iranu, pa se za predizborni skup u Izmiru poslužio modernom trodimenzionalnom projekcijom
Vidi originalni članak

Erdoğan se poslužio trodimenzionalnom projekcijom s puta jer Izmir smatra ključnim za lokalne izboreOn je na skupu svoje stranke AKP poručio da se izbori održavaju "u sjeni izdajničke mreže". 

Naime, u prosincu su ostavku dala četiri njegova ministra nakon što je u akciji protiv političke korupcije uhićeno 17 ljudi, među kojima i sinovi dotičnih ministara. Jedan od ministara na ostavku je pozvao čak i Erdoğana. No, on je smijenio policijske službenike koji su vodili istragu, navodno kako bi spriječio da dođu i do njegova sina Bilala. 

Nevolje Erdoğana s javnim mnijenjem potječu još od prosvjeda iz svibnja kada je više od 7,5 milijuna građana tražilo veće slobode medija i zaštitu sekularne države od konzervativne vladajuće stranke.

Erdoğan nije prvi političar koji je koristio hologram. Prije njega "bilocirao" se premijer indijske države Gujarat tijekom svoje kampanje iz 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Vražji Vrag 29.01.2014.

    Kaj je ameri, pucali bi u njega. Ahahahahahahaha, eee nećete!

  • Zeleni_Zub 29.01.2014.

    Nije to ništa novog ,u hrvatistanu je kompletna hologramska vlada zadnje dvije godine.

  • POTPEC 28.01.2014.

    Jel iša posudit malo nafte ili im dati par miljona eura za vađenje iste

Komentiraj...
Vidi sve komentare