To je to što me zanima!

Apple iPad s Retina ekranom dobit će verziju s čak 128 GB

Verzija sa 128 GB i WiFi podrškom koštat će 799 dolara, dok će iPad s Retina ekranom i podrškom za mobilne mreže koštati paprenih 929 dolara.
Vidi originalni članak

Apple je prije nekoliko trenutaka na svojim stranicama objavio kako početkom veljače u njihovu ponudu stiže iPad četvrte generacije s duplo većim kapacitetom memorije. Verzija sa 128 GB i WiFi podrškom koštat će 799 dolara, dok će verzija s podrškom za mobilne mreže koštati paprenih 929 dolara. 

Model s više memorije koji će u prodaju od 5. veljače, i dalje nudi 9,7 inčni Retina ekran, FaceTime HD kameru, A6X procesor i ostale detalje koje su najavili lani u modelu koji je prošao manje promjene. Pitate li se kome treba ovakav tablet, Apple navodi da bi trebao biti privlačan onima koji rade s velikim i osjetljivim podacima poput 3D CAD datoteka, rendgenskih snimki te obrađuju audio i video.

Očekuje se da bi u sljedećih nekoliko mjeseci Apple mogao predstaviti potpuno novu generaciju tableta.

Ne zna se koliko će koštati i kada stiže na naše tržište.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Chatter 31.01.2013.

    Šta će mi toliko, meni je 16Gb sasvim dovoljno a i taj model je preskup

  • a ha 30.01.2013.

    Cemu pljuvanje po applu? jednostavno ga ne kupite i svi vasi problemi su rijeseni. Nema tu neke mudrosti ili ti se svida ili ne svida kupis ili ne kupis.

  • PetarBakaj 30.01.2013.

    Ja bi volio ipad mini :(:(:( preskup je ušo sam u tolko natjecanja na youtubea ništa niisam dobio hoćete li staviti ipad mini u nagradnu igru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare