To je to što me zanima!

Apple na WWDC konferenciji predstavlja novi iOS 7 i iRadio

Očekuje se da će uz iOS 7 i streaming servis iRadio predstaviti i nove prijenosnike i Mac OS. No, moguće je i neko iznenađenje. Više će otkriti večeras na konferenciji
Vidi originalni članak

Apple bi danas na svojoj godišnjoj developerskoj konferenciji trebao predstaviti novi iOS 7 znatno promijenjenog dizajna. Uz to što će biti plošniji, spominju se novi načini za dijeljenje fotografija i videa s drugim korisnicima iPhonea, piše WSJ.

Navodno će i karte u novoj verziji imati upute za hodanje. Mogući izgled sučelja objavio je 9to5Mac, no on je nastao na temelju opisa  onih koji su navodno vidjeli stvarni iOS 7.

Uz operacijski sustav, očekuje se i dugo najavljivani servis za streaming glazbe iRadio, novi prijenosnici te nadogradnja Mac OS-a. iRadio bi trebao biti sličan Pandori te biti besplatan, ali ljudi neće imati toliko kontrole kao u servisima poput Spotifyja ili Google Play Music All Access, koji se plaćaju. Kao i većina servisa, Apple bi plaćao izdavačima određeni iznos za svako puštanje pjesama, no za razliku od ostalih, planiraju prodavati oglasni prostor, od čega bi vlasnici glazbe također trebali zarađivati, piše AllThingsD.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ibracadabra09 11.06.2013.

    iOS 7 katastrofa. Pritisak iz Samsunga ih je totalno dezorijentirao. Sljedeći mobitel teško da će bit iPhone.

  • user_258803 10.06.2013.

    Nakon uvida u izgled sučelja... e pa tko SAD ne ode od Applea na android... magarac je bio. Ovo su već m*da pod bubrege. Pazi, POSEBNU pažnju su oni posvetili ni manje ni više... nego dizajnu slajdera na ekranu kojim pojačavaš ili smanjuješ ton.... dali mu novu teksturu.... upucajte me...

  • Sani ZoranCavar 10.06.2013.

    sa velikim iscekivanjem ! napokon nesto novo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare