To je to što me zanima!

Apple priprema dva iPhonea s velikim i zakrivljenim ekranima

I sljedeće jeseni Apple će, prema navodima Bloomberga, predstaviti dva uređaja, ali sada će to biti i telefon sa zakrivljenim ekranom. Testiraju i nove napredne senzore
Vidi originalni članak

Apple radi na dizajnu novog iPhonea koji će imati zakrivljene ekrane većih dijagonala, a testiraju i naprednije senzore koji će moći detektirati različite razine pritiska, doznaje Bloomberg iz dobro obaviještenih izvora. 

Nove uređaje trebali bi predstaviti u drugoj polovici sljedeće godine, a navode se dijagonale od 4,7 i 5,5 inča, što bi Appleove telefone stavilo u razinu s trenutnim top modelima ostalih proizvođača. 

Dok su LG i Samsung svoje telefone sa zakrivljenim ekranima predstavili nedavno, Appleov bi trebao stići tijekom jeseni 2014. godine, ali uređaji su još u razvoju te nije poznato previše detalja o njima. Iz Applea naravno odbijaju komentirati ove navode.

No, Apple je sam nedavno razbio svoju tradiciju, predstavljanjem dva nova uređaja u isto vrijeme, tako da plan o dva nova za sljedeću jesen nije neobičan. 

Senzori osjetljivi na pritisak vjerojatno neće biti spremni za sljedeći iPhone, već za kasnije modele. 

>>> Iako je Appleu skočila prodaja iPhonea, čista dobit im je pala

Idi na 24sata

Komentari 21

  • CptNemo 11.11.2013.

    Zvat će se : Promašaj 6G, i Promašaj 6S

  • Žarac IgorŽarković 11.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • drzsee 11.11.2013.

    a jbt kako mogu biti više tako dosadni, daj napravite neš novo i zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare