Obavijesti

Tech

Komentari 31

Samsung otkrio sve detalje novog zakrivljenog telefona

Samsung otkrio sve detalje novog zakrivljenog telefona
8

Galaxy Round će uz LG G Flex zasigurno otvoriti jedan novi smjer, a pitanje je samo kako će tržište to prihvatiti i koji će sve novi 'zakrivljeni' gadgeti uskoro stići

VIDEO

Nakon što su objavljene prve informacije i fotografije Samsungovog telefona sa zakrivljenim ekranom, južnokorejski div je otkrio sve detalje telefona koji otvara jedan sasvim novi smjer u proizvodnji gadgeta.

Uz 5,7-inčni Super AMOLED ekran Full HD rezolucije, Galaxy Round će biti debljine samo 7,9 milimetara uz 154 grama mase. Ranije su najavili Roll Effect mogućnost za pregled raznih obavijesti samo uz naginjanje uređaja, a sada su rekli i kako će se zakrivljenost moći koristiti i uz multimediju. Dok svira glazba, a ekran je isključen samo će trebati nagnuti uređaj lijevo za prethodnu pjesmu, ili desno za sljedeću. Kod slika ili video sadržaja, nagibom uređaja otvorit će se lista sadržaja u određenom albumu. 

Što se tiče memorije, uz 3 GB RAM-a bit će dostupno i 32 GB interne memorije, proširive microSD karticama, kamere su od 13 i 2 megapiksela, a s telefonom dolazi Android 4.3. 

Iako bi netko mogao pomisliti da je ovo nešto najčudnije iz Samsunga, imala je južnokorejska kompanija i drugih čudnih kreacija. Galaxy Mega je 6,3-inčni telefon, koji bi se lako mogao nazvati tabletom i teško da će stati u većinu džepova. Na CES-u su prošle godine predstavili S Pebble, koji je bio glazbeni player vezan uz Galaxy S3, a ove godine stigao je Galaxy S4 Zoom, mobitel koji je lako zamijeniti za nekakav fotoaparat, zahvaljujući njegovu objektivu. T900 hladnjak dolazio je s ugrađenim tabletom dijagonale 10 inča. Uz Evernote je tako bilo prilično lako vidjeti što ima u hladnjaku, napisati na aplikaciju, a ostali koji su sinkronizirani su mogli vidjeti poruku i kupiti namirnice. 

Da, ovo je Samsungov telefon sa zakrivljenim OLED ekranom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook
NOVI PROBLEMI ZA METU

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook

Probleme bilježe korisnici u SAD-u, Australiji, dijelovima Europe, među kojima je i Hrvatska. Iz Mete se još nisu oglasili, a Downdetector bilježi i probleme u radu Facebooka.

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'
SMETA IM I ZAKON O TAJVANU

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'

Biden je potpisao i odvojeni prijedlog zakona povezan s tim paketom koji zabranjuje TikTok u SAD-u ako ga njegov kineski vlasnik ByteDance ne proda u roku od godinu dana...
U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija
ENDPOINT PROTECT

U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija

Endpoint Protect nudi poslovnim korisnicima, odnosno poduzećima svih veličina, sveobuhvatno rješenje za sigurnost koje kombinira detekciju, analizu, odgovor i sprječavanje prijetnji