To je to što me zanima!

Apple televizor pratit će vaša lica, a moći ćete pričati sa Siri?

Prototip Appleova televizora navodno koristi iSight kameru za video pozive koji se pokreću preko aplikacije Siri. Nije poznato za što se još Siri koristi u televizoru
Vidi originalni članak

Nakon iPhonea 5, sljedeći proizvod o kojem kruži jednako toliko glasina je Appleov televizor na kojem već neko vrijeme navodno rade. O tome je u biografiji Waltera Isaacsona pričao i Steve Jobs, koji je rekao da je shvatio kako napraviti televizor koji je nevjerojatno jednostavan za korištenje i povezan sa svim uređajima i iCloud servisom. 

Blog CultofMac tvrdi kako je njihov izvor vidio prototip ovog uređaja. Navode da se radi o uređaju koji izgleda kao i Appleovi LED Cinema Display monitori, samo puno veći. Navodno je ugrađena iSight kamera, koja može pratiti lice korisnika dok se kreće po prostoriji. 

Za uspostavu poziva koristili bi Siri, virtualnu pomoćnicu koju su predstavili na iPhone 4S. No, nije poznato za što bi se još Siri koristila na ovom televizoru. 

I dok nije poznato kada bi ovakav televizor i u kojim dijagonalama mogao stići na tržište, analitičar Mark Moskowitz predviđa kako je realnije očekivati televizor tek 2014. godine, prenosi PCworld.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sok od Bazge 09.05.2012.

    Više se ni pose*at nećeš moći u vlastitoj kući a da to netko znatiželjan ne dozna o.O

  • apeajtom 08.05.2012.

    da i skenirati po kuci tako da u fbi-aju mogu sve znatio tebi..jer facebook im i onako nije dovoljan.........

  • user_140700 08.05.2012.

    Fora ali kad bolje pogledaš kaj će ti to

Komentiraj...
Vidi sve komentare