To je to što me zanima!

Apple u prvom vikendu prodao više od pet milijuna iPhonea 5

Uz velik broj uređaja koje su prodali u samo devet zemalja, Apple naglašava da se od prošlog tjedna više od 100 milijuna uređaja prebacilo na novi operativni sustav
Vidi originalni članak

Apple je objavio u ponedjeljak kako su u samo tri dana prodali više od pet milijuna novih iPhonea 5. Novi telefon službeno je krenuo u prodaju u petak u devet zemalja, a od ovog petka kreće u prodaju u većem dijelu Europe. Zadovoljni brojkama, u Appleu su se pohvalili i kako je više od 100 milijuna uređaja nadogradilo operativni sustav na iOS 6, koji se našao na meti kritika zbog loših karata. 

Zbog velike navale na iPhone, produženi su i rokovi isporuke za prednarudžbe, tako da će brojni kupci telefone dobiti u listopadu. Šef kompanije Tim Cook kaže kako se usprkos navali na telefon, trude što prije ostvariti nove isporuke. 

iPhone 5 ima problema s WiFi singalom?

Kako prenosi Cnet  sve je više korisnika koji se po forumima žale na probleme s WiFi signalom. Korisnici se žale da imaju problema sa puno sporijom vezom ili prekidima signala. Sličnih problema bilo je i nakon predstavljanja novog iPada ranije ove godine. 

Samo par sati trebalo mu je za jailbreak telefona

Grant Paul iz San Francisca, poznatiji kao chpwn objavio je na Twitteru kako mu je trebalo par sati za jailbreak novog iPhonea. Radi se o otključavanju telefona kako bi se mogle instalirati razne aplikacije koje i nisu na službenom App Storeu. Chwpn je na Twitteru objavio slike na kojima se vidi da je instalirao softver Cydia, koji nudi aplikacije koje se mogu instalirati na otključanim telefonima. 

Sve o iPhoneu 5 čitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 29.11.2012.

    Taj iphone uopće ije skup u normalnim državama na ugovor.Plati se u njmeačkoj 50e odmah i 2 godine po 20e mjesečno što kod njih nije puno a ovdje se mora dati 500e odmah i 40e mjesečno na dvije godine.....kad odem tamo raditi vidim da ga svaki klinac ima...ko nas jeb. kad smo ološ od države...

  • Chatter 29.09.2012.

    Nekuzim ljude koji tu gundaju.. Iphone.. Ovo ono.. Ako vam se ne svida nemojte ga kupiti imajte nokiu 3310 i gotovo. Ako ga ljudi zele imati neka ga imaju, on ce ga platiti nece nitko drugi... Ta ljubomora u svezi iphona mi nikada nije bila jasna..

  • Sliniša_1 26.09.2012.

    upade mi u školjku

Komentiraj...
Vidi sve komentare