To je to što me zanima!

Appleovo novo iznenađenje: iPhone 5 izlazi već u ožujku?

Novi model trebao bi biti nešto radikalnijeg izgleda i duži za 8 mm, te imati veći ekran. Uvođenjem većeg ekrana bit će odbačena i ideja pokojnog Stevea Jobsa
Vidi originalni članak

Apple iPhone 5 trebao bi u izaći u ožujku iduće godine, navodi japanski portal Macotakara, navodeći usto informaciju da su Sony i Hitachi počeli proizvoditi ekrane od četiri inča, kakve bi novi model megapopularnog naprednog telefona trebao imati, te da su prvi prototipi već poslani u Appleovo sjedište u Cupertinu.

Kako piše Daily Mail, pomalo konzervativne linije aktualnog modela 4S trebale bi biti odbačene u korist nešto radikalnijeg izgleda. Uvođenjem većeg ekrana bit će odbačena i ideja pokojnog suosnivača Applea Stevea Jobsa, koji je da je veličina od 3,5 inča najpogodnija za korištenje.

Portal iLounge također navodi kako bi novi model trebao biti duži za 8 milimetara, te opremljen kućištem od metala, najvjerojatnije aluminija. Nova verzija također će biti razvijena kako bi se bolje nosila s većom potrošnjom baterije koja dolazi s korištenjem mreže 4G.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MarkoDujmić 03.12.2011.

    opet ce oni koji bacaju najvece kukavice..koji nemaju za kruh...kupiti novi ajfon.... zabijte si ga negdje...

  • Gatsby 03.12.2011.

    Opet nagađanja, ja imam informaciju da će petica imati zaslon sa obije strane.

  • 0sule0 01.12.2011.

    Jao, kao da se nas pita sto ce ameri izbacit novi iphone. Kupit ce ga oni koji imaju novce za to !

Komentiraj...
Vidi sve komentare