To je to što me zanima!

Assassin's Creed: Unity vrti se užasno, ali izgleda prekrasno

Krivac za neugodnu situaciju s igrom koja štuca na svim stranama je sam Ubisoft koji novi Assassin's Creed Unity u ovakvom obliku nije trebao izbaciti na tržište.
Vidi originalni članak

Iako su imale odvojene razvojne timove, možda je Ubisoft zaista pretjerao s dvije Assassin's Creed igre u jednoj godini. Jer onaj pompoznije najavljivani naslov, usred Francuske revolucije smješteni Unity, katastrofalno je optimiziran.

Kao da Ubisoftovi inženjeri i dizajneri nisu imali dovoljno vremena završiti projekt kako spada, Assassin's Creed: Unity štuca na sve strane - bilo da igrate na konzolama ili na solidnom gamerskom računalu osjetit ćete neugodno trzanje i padove frameratea dok skakućete po Parizu i penjete se po katedrali Notre Dame. Problem je možda i u previše ambicioznoj grafičkoj strani koja prikazuje Pariz i glavne likove s nevjerojatnom količinom detalja, no u svakom slučaju je krivac za neugodnu situaciju sam Ubisoft koji igru u ovakvom obliku nije trebao izbaciti na tržište.

No ako ignoriramo te tehničke poteškoće, kakav je Unity kao igra? Kako se drži priča i je li "prvi pravi next-gen Assassin's Creed" još nekako unaprijedio serijal, osim grafički? Sve će vam objasniti ekipa s HCL-a u svojoj video recenziji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SilvioCelikovic 21.12.2014.

    name PS4 nema problema :)

  • Gio82 16.12.2014.

    da izat ce patch ali nije to to ... pa nisi dao tu lovu za neku beta verziju nego za gotov proizvod ... inace igra je strasno zahtjevna GTX 680 je minimum dok je gtx 780 preporucena .... moja 970 radi super sa ovom igrom. Inace evo minimum zahtjeva CPU: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz CPU Speed: Info RAM: 6 GB OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required) Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM) Sound Card: Yes Free Disk Space: 50 GB

  • Win32 04.12.2014.

    Ista je priča i za Far Cry 4.

Komentiraj...
Vidi sve komentare