To je to što me zanima!

Auto entuzijasti obilježili treći dan City Auto Sajma

Nedjeljno izdanje City Auto Sajma na „Not Another Style Event“ događanju okupio auto tunere koji su ponosno izložili preko dvjesto stiliziranih automobila
Vidi originalni članak

City Auto Sajam trećeg je, posljednjeg dana održavanja na Zagrebačkom velesajmu okupio velik broj posjetitelja zainteresiranih za aktualnu ponudu rabljenih i novih automobila kao i za egzotične primjerke izložene na styling i tuning eventu pod imenom „Not Another Style Event“. 

Kulminacija programa City Auto Sajma šarolika je izložba styling i tuning automobila kao i tzv. DB Drag natjecanje u kojem se u nekoliko kategorija natječu automobila sa najglasnijim audio sustavom. 

Posjetitelji mogu još danas do 18 sati pogledat ponudu City Auto Sajma i uživati u atraktivnim  styling i tuning automobilima. Cijena ulaznice je 10 kuna i svakom posjetitelju donosi popust od 30% na karting vožnju u Karting Areni. Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nadimak moj 13.09.2014.

    ulože u auto više nego što su ga kupili kao novog, to su ljudi koji stvarno vole ovaj hobi i imaju dovoljno novca. i ja bih da mogu.

  • mitary 08.07.2014.

    Zanimljivo svakako i skup sport.:-)

  • morski konjić 02.07.2014.

    auto je kao i žena što više u njega uložiš to je ljepši i zanimljiviji :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare