To je to što me zanima!

Autori Fife 17 riješili misterij: Ronaldo bolji igrač od Messija

Cristiano Ronaldo u novoj verziji Fife prvi put ima bolje ocjene od Lea Messija. Portugalac ima ukupnu ocjenu 94, za jedan bod više od svog vječitog argentinskog rivala...
Vidi originalni članak

Besmislenim raspravama o tome tko je bolji igrač na kraj su stali autori računalne simulacije, jedne od najpopularnijih u svijetu, Fife 17. Cristiano Ronaldo prvi put ima bolje ocjene od Lea Messija i to je izazvalo pravi kaos na društvenim mrežama. 

Raketa među najboljima

Nova Fifa stiže u trgovine 27. rujna, a Ronaldo ima ukupnu ocjenu 94, što je jedan bod više od Messija (93). Nova Fifa izlazi na novom "Frostbite" engineu koji se koristi u Battlefieldu i Star Wars Battlefrontu, odnosno koji pokreće gotovo sve novije EA igre.

Iz Electronic Artsa i DICE-a koji stoji iza "Frostbitea" najavljuju autentični prikaz nogometa i dosad najrealniju nogometnu simulaciju ikad.

U tom autentičnom prikazu Ronaldo je najbolji igrač, a poboljšanje ocjena u odnosu na prošlu verziju dobio je Ivan Rakitić. Veznjak Barcelone u novoj verziji ima ukupnu ocjenu 87 i nalazi se na 35. mjestu najboljih igrača u ovoj računalnoj simulaciji.

Ako pomislite da će to biti sjajno za Hrvatsku u samoj igri, prevarit ćete se. U Fifi treću godinu u nizu nema prepoznatljivih "kockica" jer im HNS nije prodao licenciju, odnosno, kako u Savezu tvrde, nitko im se iz Electronic Arsta nije javio...

 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • assassins 3 05.09.2016.

    Nema Hrvatske,ovo govori o HNSu.

  • novavrstaintelegentnogcovjeka 03.09.2016.

    Hahah lol kamo je ova vrsta ljudi dospjela da im je uopce umisliti si da je ronaldo bolji od messija cak i u igrici,ovo vec postaje jad i tuga.Neznam kako vam ovakvo nesto moze uopce doci na pamet,da messi oce zabijat 50+golova po sezoni on bi zabijo ali on se zrtvuje za momcad za razliku od nekih te iako nije vise na mjestu napadaca ostavlja dojam koji je nevjerovatan...jeste li ikada uopce gledali njegovu igru.Ma nema smisla uopce objasnjavat ronaldo je golgeter kao tipa suarez i ibrahimovic a messi je jednostavno bog nogometa.

  • MatijaOsrečki 02.09.2016.

    Spomenete 87Rakitica ali ne 89Modrica bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare