To je to što me zanima!

Autotransport daje besplatni internet u svojim autobusima

Šibenski prijevoznik u stečajnom postupku opremio je dva busa besplatnom vezom, a u tri se postavlja bežična mreža, a do Uskrsa će je dobiti još desetak buseva
Vidi originalni članak

Šibenski Autotransport ugradio je besplatan i neograničeni internet u dva autobusa koja voze između Zagreba i Šibenika, u tri se postavlja, a do Uskrsa će bežičnu vezu dobiti još desetak buseva na međugradskim linijama, piše ŠibenikIN. 

Odličan potez skratit će vrijeme na putovanjima, a iako je prijevoznik u stečajnom postupku, stečajni upravitelj Ivan Rude kaže da se radi o zanemarivom trošku. Rekao je da ovaj mali trošak djeluje na povećanje vrijednosti stečajne mase i dodao da dišu dobro, a ne na škrge kao nekad. Plaćaju obveze i nemaju novih dugovanja pa su se odlučili za vrlo malo novca podići kvalitetu usluge. Trenutno je investicija besplatna jer se radi o promo paketu, a ako procijene da je usluga kvalitetna, pokrivanje svih autobusa ATP će koštati par tisuća kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • maki9438 28.01.2014.

    e, jos samo kad bi stavili i neku mogucnos kao izvora struje kao i u vlakovima tek tad bi to bila prava stvar, ali i ovako je to jedan ogroman skok u odnosu na druge. nes mi se cini da bi se s time mogli sada cesce susretati :)

  • perky9 28.01.2014.

    gospoda iz hž-a bi se mogli malo ugledat

  • AntonTrdić 28.01.2014.

    jako dobro ! i isplativo

Komentiraj...
Vidi sve komentare