To je to što me zanima!

Battlefront 2 stiže 2017., imat će dio priče i iz novih filmova

Electronic Arts je potvrdio da stiže nekoliko novih Star Wars igara, ali i da će uključivati dijelove priča iz glavne sage, te Rogue One i neimenovanog filma o Hanu Solu
Vidi originalni članak

Electronic Arts planira tijekom 2017. predstaviti nastavak prošlogodišnje igre Star Wars Battlefront, a realno bi je bilo očekivati u drugoj polovici godine (možda čak i u vrijeme izlaska sljedećeg filma iz sage Ratovi zvijezda). 

Iz kompanije su objavili da su dosad isporučili 14 milijuna kopija igre, a dodali su i da ćemo u sljedećih tri ili četiri godine najvjerojatnije svake godine dobiti po jedan Star Wars naslov. Ove godine to bi trebao biti Star Wars Battlefront experience za PlayStation VR, dok DICE radi na još tri ekspanzije. 

Za dvije godine možemo očekivati novi Star Wars projekt kojeg razvija Visceral Games, a zna se jedino kako se radi o akcijskoj igri iz trećeg lica.

Dobra vijest za sve fanove je da će Star Wars igre uključiti dijelove priča iz glavne sage, ali i Rogue One te neimenovanog filma o Hanu Solu, piše Polygon.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pjetro69 11.05.2016.

    po mnogima prvi je bio flop ali igra je super...grafika super,zvukovi i efekti prekrasni...nadam se da ce napraviti isto s 2.

Komentiraj...
Vidi sve komentare