To je to što me zanima!

Bežičnim ruterima u 'blokadi' za čak 300 posto skočila prodaja

Lockdown, rad i škola od kuće mnoge su natjerali na jačanje kućnih bežičnih veza ili nove kanale komunikacije, a u Iskonu kažu da su njihovi nišni uređaji tako skočili u prvi plan
Vidi originalni članak

U situaciji s koronom proteklih smo mjeseci bili kod kuće puno više nego bi htjeli, a zbog toga su mnogi od nas otkrili da situacija s internetom i nije uvijek tako bajna te smo bili prisiljeni pojačati kvalitetu kućnih instalacija. Iz Iskona su izvijestili da je zbog toga njima za čak 300 posto skočila prodaja Mesh i Mi-Fi uređaja. Oba su se dosad smatrala prilično nišnima, no pokazala su se puno važnijima.

Iskonov Meshtar temelji se na MESH tehnologiji i kreira puno kvalitetniju bežičnu mrežu, a ovisno o broju jedinica, vrlo lako i brzo možete i cijelu kuću s više katova pokriti mrežom koja u svakom kutu kuće ima jednako dobru kvalitetu. Ti su uređaji danas postali sve manji, jednostavni za instalaciju i pristupačniji.

Mini router za van, odnosno Mi-Fi, također se pokazao korisnim u lockdownu jer su mnogi od nas privremeno radili s vikendica. SIM kartica jednostavno se umeće u njega i lako i brzo se na njega spaja više uređaja, bilo gdje se nalazili, a omogućuje mobilne brzine do 150 Mbps. 

- Uslijed pojačanog rada i učenja kod kuće, obitelji su pronašle dodatnu prednost ovih zgodnih prijenosnih routera sa mobilnim data SIM karticama. Koriste ih da rasterete kućnu mrežu, na način da je nekoliko članova obitelji spojeno na mobilni, a nekoliko na fiksni Wi-Fi - kažu u Iskonu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DarkJamNinja 18.09.2020.

    fletara na tele2 preplatu + app za automatski odgovor na "nastavi" poruku i imaš istu stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare