To je to što me zanima!

Bidenova ministrica trgovine nije htjela reći hoće li Huawei i dalje zadržati na crnoj listi

Kad ju je Ted Cruz pitao hoće li zadržati Huawei na listi, Raimondo je odgovorila da će 'sve analizirati, konzultirati se sa Senatom, industrijom i saveznicima kako bi donijeli procjenu oko toga što je najbolje
Vidi originalni članak

Bidenova kandidatkinja za ministricu trgovine, Gina Raimondo, rekla je u saslušanju pred odborom Senata da će i dalje raditi predano na zaštiti američkih mobilnih mreža od kineskih kompanija, ali nije htjela potvrditi da će Huawei zadržati na crnoj listi.

Kineski div na toj listi nalazi se od svibnja 2019. godine, a Raimondo je sada natuknula što bi se moglo događati u sljedećem razdoblju.

SVI TRAŽE IZLAZ Velika nestašica čipova usporila sve: Kasne automobili, telefoni

Kad ju je Ted Cruz pitao hoće li zadržati Huawei na listi, Raimondo je odgovorila da će 'sve analizirati, konzultirati se sa Senatom, industrijom i saveznicima kako bi donijeli procjenu oko toga što je najbolje za ekonomsku i nacionalnu sigurnost SAD-a', piše Reuters.

Iako nije rekla da je to znak u smjeru skidanja s liste, barem pokazuje i da nisu skloni bez iznimnki dalje držati Huawei na toj listi. Naravno, Raimondo još čeka potvrdu Senata i tek trebamo vidjeti kako će se Bidenova administracija postaviti prema kineskim kompanijama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kis00 01.02.2021.

    Ovisno koliko gurnu ispod stola

  • Borac protiv Prehlade 27.01.2021.

    Neka pita Bidenova sina između 2 crack lule. Taj zna sve o poslovanju sa Kinezima 🤡

  • neko007 27.01.2021.

    Ti ameri su sami sebi najveći neprijatelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare