To je to što me zanima!

Black Ops 2 je u prvom danu zaradio više od 500 mil. dolara

Više od 500 milijuna dolara zarade prvog dana prodaje trebalo bi značiti da će Call of Duty: Black Ops 2 biti i rekorder godine po prodaji, smatraju iz Activisona
Vidi originalni članak

Posljednji nastavak serijala Call of Duty, Black Ops 2, donio je Activisionu ogromnu zaradu od 500 milijuna dolara u prvom danu prodaje u cijelom svijetu. 

Bobby Kotick iz Activisiona navodi u priopćenju da je ovom zaradom Call of Duty vjerojatno i četvrtu godinu u nizu igra s najboljim početkom prodaje. Dodaju i kako je na više od 16.000 mjesta u cijelom svijetu više milijuna igrača čekalo ponoć i početak prodaje nove igre, a da je val oduševljenja bio tolik da je Call of Duty u prvom danu bio trending tema na Twitteru u 23 različita grada. Video najava koju su objavili 29. listopada dosad je skupila više od 30 milijuna pregleda na YouTubeu. 

Ovakav početak prodaje ne čudi jer je Amazon još u svibnju objavio kako je Black Ops 2 zabilježio tri puta više prednarudžbi od prethodnika Black Ops. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • marinkokuzman 28.11.2012.

    Meni je zasad WOT dovoljan !

  • AlenHarbaš 22.11.2012.

    snaga oružja je shit assault oružja su koda pucaš iz puištolja na vodu ,smg je koda imaš rpg a puškom možeš komotno sa preko 3 metra jednim pogotkom čak i u noge ubit .neznam kako su mogli izbacit takvu igru ai probajte sami pa čete vidjeti i shit u not

  • AntonTrdić 20.11.2012.

    sto se desilo s tim call of duty prvi dio je bio i najuvjerljiviji , ovo ostalo napuhavanje i sranje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare