To je to što me zanima!

BlackBerry traži slamku spasa, u Indoneziji su lansirali telefon

Telefon srednjeg ranga BlackBerry lansira u Indoneziji gdje i dalje ima bitnu ulogu. Prvi je telefon pod novim šefom Johnom Chenom. U prodaju će od četvrtka
Vidi originalni članak

BlackBerry je u pokušaju da poprave prodajne brojke u Indoneziji predstavio povoljni pametni telefon Z3 s ekranom osjetljivim na dodir. U zemlji gdje i dalje igraju značajnu ulogu, telefon će biti dostupan od četvrtka. Cijena će mu biti otprilike 1000 kuna. 

Telefon dolazi prilagođen s lokalnim aplikacijama i sadržajem, a i prvi je uređaj nakon što su BlackBerry i Foxconn potpisali petogodišnji ugovor. 

Od specifikacija se navode ekran od 5 inča (960x540), 8 GB interne memorije i kamera od 5 megapiksela te prednja od 1,1 megapiksela. Procesor je dvojezgreni takta 1,2 GHz, a dolazi s baterijom od 2500 mAh. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Horse_1 15.05.2014.

    Nisam nikad volio Blackberry jer me dizajnom onih tipkovnica i općenitim user experiencom ubijao u pojam, ali ovo već liči na nešto. Sviđa mi se što imaju svoj OS, a ne samo nakrkat android pa šta bude. Bilo bi dobro da se oporave i uvedu malo konkurencije među ostatak.

  • peteh 13.05.2014.

    Sa cijenom od 1000 kn našli bi slamku spasa kod nas, a ne u Indoneziji..

  • shit_happens_ 13.05.2014.

    Merkeltica ima BB a prije je imala Iphone ... pametnom je to dovoljno

Komentiraj...
Vidi sve komentare