To je to što me zanima!

Božićni pokloni u GTA donose grudanje, ali i ružne džempere

Blagdanska nadogradnja u GTA vam je omogućila da se grudate s prijateljima, a među poklonima se izdvajaju i božićne maske i džemperi te posebno naoružanje
Vidi originalni članak

Taman pred Božić, Rockstar je u četvrtak najavio veliko blagdansko iznenađenje za GTA Online u kojem na neko vrijeme oružje možete zamijeniti grudama snijega.

Rockstar Games

Nadogradnja uključuje niz poklona, a tu su razni ukrasi od blagdanskih pidžama, ružnih božićnih džempera, šalova i maski kojima ćete krenuti u blagdanske pljačke. Sve to moći ćete nositi u igri do 5. siječnja.

RockstarGames

Po svoj prilici kod nas neće biti bijelog Božića, ali snijeg je pao u GTA svijetu pa za blagdane možete okupiti svoju ekipu na prijateljskom grudanju. Ali, oprezno, ledene grude prilično su snažne.

Božićni pokloni uključuju i novi bacač raketa te mine, a svoju dodatnu garažu (koja je također poklon) možete opremiti novim blagdanskim vozilima, koja ćete moći zadržati i iza blagdana. Gledajte u nebo do 5. siječnja jer će vam u igri padati blagdanski paketi  raznim poklonima, a na Božić stižu dodatni darovi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • CptNemo 04.01.2015.

    'el to igra netko osim konzolaša?

  • F***** Noob 22.12.2014.

    Umjesto da se idete van grudati vi se zabijete na igrice... istina bog da vani nema snega ali hebeš mu m... :-D ... dobro je i to

  • Matek podravec u Irskoj 21.12.2014.

    Odlično !. Šteta kaj ima samo za online ova nadogradnja, jer sam igrao na ps3 .Ali igra je i više nego odlična.

Komentiraj...
Vidi sve komentare