To je to što me zanima!

Bug Future Show donosi nove trendove i tehnologije u Zagreb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kakva će biti sučelja budućnosti, kako se mijenja naš digitalni život i tko će biti pobjednik u ratu pametnih telefona, neke su od tema Bug Future Showa
Vidi originalni članak

Bug Future Show 30. siječnja u Zagrebu će okupiti cijelu hrvatsku ICT zajednicu i pokazati sve najaktualnije iz svijeta tehnologije, najavili su u četvrtak iz Buga, koji je organizator cjelodnevnog showa u kinu Europa. 

Organizatori očekuju da će više stotina ljudi proći kroz show, a za posjetitelje koji su se prijavili i koji će tek dobiti pozivnice, organizirane su diskusije, predavanja, projekcije filmova, ali i predstavljanja novih proizvoda, među kojima će biti i Oculus Rift, naočale za virtualnu stvarnost. 

Središnja tema Showa će biti 'The Next Big Thing', odnosno kroz rasprave i predavanja će se davati vizija oko 'sljedeće velike stvari' u svijetu tehnologije, najnovijih trendova te kako će izgledati digitalno društvo bliske budućnosti. 

Ulaz na konferenciju je besplatan, ali uz pozivnicu, a posjetitelji će moći osvojiti i neke od nagrada. Detaljni program možete pogledati na stranici Bug Future Showa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare