To je to što me zanima!

Business Insider proglasio je hrvatski Bellabeat Leaf Urban najboljim pametnim nakitom

Startup koji su pokrenuli Sandro Mur i Urška Sršen dobio je novo priznanje. Podsjetimo, radi se o jednom od najpoznatijih domaćih startupa u koji je svojedobno investirala i glumica Jessica Alba
Vidi originalni članak

Američki Business Insider, specijaliziran za financijske i poslovne vijesti, nakon testiranja pametnog nakita, proglasio je najboljim komadom pametnog nakita u cjelini, Bellabeatov Leaf Urban.

Njihovi su stručnjaci testirali pametan nakit koji se može naći na tržištu i utvrdili da je Bellabeatov Leaf Urban sveukupno najbolji komad pametnog nakita za većinu žena.

Taj komad pametnog nakita u obliku lista može se nositi kao narukvica, ogrlica ili broš, ne ometa korisnicu dodatnim ekranom, baterija mu traje do 6 mjeseci i uz to može pratiti vašu aktivnost, razinu stresa, hidriranje, menstrualni ciklus, meditacije i spavanje. Bežično se povezuje s mobilnom aplikacijom. Koristeći algoritam, Bellabeat može predvidjeti i vašu otpornost na stres bilo kojeg dana. Na primjer: ako kažete da niste dobro spavali, da niste vježbali i da ste zaostali u vježbama meditacije – on će predvidjeti da ćete toga dana možda biti podložniji stresu.

NAŠA BUDUĆNOST Od Ultre do Rimca: Projekti koji Hrvatsku mijenjaju nabolje

Aplikacija ima i dodatni segment koji omogućava pristup novim audio i video sadržajima, a sadržaj je kreiran u suradnji s vrhunskim wellness instruktorima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 06.02.2021.

    @bili__os2 Mia je djevojčica s  Downovim sindromom..pogledaj sličicu..i više razumijevanja..ne zamjeri,činiš se ok komentator..poz

Komentiraj...
Vidi sve komentare