To je to što me zanima!

Čak 20 startupa traži kartu za Las Vegas na Idea Knockoutu

Mundus koji je nedavno na Good Game Liftoff natjecanju osvojio 100.000 kuna natječe se protiv još 19 timova na Idea Knockout natjecanju, na kojem pobjednik osvaja štand na sajmu CES u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Zahvaljujući pobjedi na Idea Knockout natjecanju mladi inovator Albert Gajšak dobio je priliku na CES-u u Las Vegasu predstaviti igraću konzolu MAKERBuino kojom je zainteresirao brojne svjetske divove, među kojima i Amazon. Sada se za istu takvu priliku bori 20 novih timova. 

Pobjednički tim na natjecanju BUG-a i Hrvatskog Telekoma osvojit će izlagački štand i putovanje za dva člana tima na CES 2019. godine, koji u Las Vegasu traje od 8. do 11. siječnja. Timovi će svoje snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu odmjeriti 27. rujna u zagrebačkom HUB-u 385. Ove godine natječu se  Baggizmo, Beyond Seen Screen, EayzOil, Energy Shift, Equinox Vision, Foodin, GewdGame, Global Reservations, HelloShape, Holofiction, Look@, Luxheal, Mundus tim, Orqa FPV, RoboArenas, Sunbee, Sunward, Top Digital Agancy, Vision Sport Software Solutions i Winestem.

Iz HT-a ističu da su dosad na različitim projektima surađivali sa svim pobjednicima, a uz MAKERBuino, tu su bili STEMI, Streaming Solutions i DIViT s projektom Mash.me.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare