To je to što me zanima!

Cool gadgeti: Od Lego računala do pametnog kuhala za kavu

Acer je predstavio računalo koje slažete od raznih blokova, ovisno o tome što vam treba, a Polaroid i Ricoh predstavili su zanimljive kamere za nove generacije
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjoj IFA-i smo iz prve ruke vidjeli gadgete o kojima smo već pisali, kao što su BB-8 droid, LG Rolly Keyboard, Sasmung Sleepsense i Marshall London mobitel. Uz najave novih mobitela, laptopa, televizora, imali smo prilike vidjeti i mnoge zanimljive gadgete koji su više ili manje funkcionalni, ali su zasigurno plijenili pažnju.

1. Acer Revo build je mini kućište za računalo koje omogućuje korisnicima da izgrade računalo prilagođeno sebi. Kućište slažete kao kocke i dodajete blokove koji su vam potrebni.

Acer

2. Withings Aura je povezan sa Spotifyjem kako bi korisnici između 30 milijuna pjesama izabrali onu uz koju se žele buditi. Withings prati vaš ritam spavanja te će predložiti pjesme koje su najučinkovitije da bi lakše zaspali i probudili se.

Lana Jelić/24sata

3. Polaroid Snap digitalna kamera privukla je puno pažnje svojim retro izgledom. Omogućuje korisnicima da printaju fotografije ili ih i sprema tako da im kasnije možete pristupiti s računala.

Polaroid

4. Panasonicov „magični sag“ ima ugrađene zvučnike savršene za gledanje filmova. Pruža vam doživljaj kao da ste u kinu.

Panasonic

5. Ricoh Theta S je kamera zanimljivog izgleda, a dolazi u raznim bojama. Može zabilježiti fotografije i video u 360 stupnjeva u samo jednom kadru. Kamera je kompatibilna s raznim društvenim mrežama kako bi fotografije mogli odmah učitati na njih.

Ricoh

6. Pametno kuhalo za vodu, Smarter iKettle, omogućuje vam da zakuhate vodu za kavu ili čaj prije nešto ste uopće izašli iz kreveta. Također, reći će vam kada je voda dovoljno vruća ili kada je kuhalo prazno.

Smarter Apps.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • iPhonchek 15.09.2015.

    vrlo zanimljivo. tutinka, se izmjeri jezgre molim te, budi precizna damo :D

  • Pametna ovca 15.09.2015.

    Sve pametniji gadgeti za sve gluplje ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare