To je to što me zanima!

Crne prognoze: 'Ostalo nam je 100 godina života na Zemlji'

Slavni fizičar Stephen Hawking ranije je govorio da nam je ostalo još 1000 godina života na ovom planetu, ali sada kaže da u sljedećem stoljeću moramo postati međuplanetarna vrsta ili ćemo izumrijeti
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih znanstvenika, Stephen Hawking, već dugo govori da se ljudima bliži kraj životu na Zemlji i da moramo kolonizirati neki drugi svijet, a sada tvrdi da to moramo napraviti kroz 100 godina. 

Svoju najnoviju teoriju testirat i objasniti u novom dokumentarcu BBC-a koji će se prikazivati ovog ljeta. Ekspedicija: Nova Zemlja pokušat će pokazati da ono što Hawking priča i nije baš toliki SF. 

Slavni fizičar već dugo upozorava da nam na ovom planetu prijeti niz stvari, od klimatskih promjena do razaranja nukleatnim ratom ili genetski dizajniranih virusa pa do udara asteroida. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • naomi-1 09.05.2017.

    Vatre ce se pojaviti oko 5;otvoriti cu bocu za posebne prilike i staviti kompilaciju ioju je napravio Mladen,kristalan saund,soraund on the raund

  • Dalibor0704 09.05.2017.

    Bolje da izumremo nego da svoje idiotarije širimo svemirom, jer prvo će spašavati političare i bogataše, zajedno sa njihovim izdrogiranim potomcima. Nadam se da u međuvremenu nećemo imati "bliske susrete" sa vanzemaljcima.

  • audi 2.0 07.05.2017.

    Ajd da i to vidim !

Komentiraj...
Vidi sve komentare