To je to što me zanima!

Daikin Emura - spoj japanske tehnologije i europskog dizajna

Daikin, svjetski lider u industriji klimatizacije, grijanja i ventilacije, predstavio je Daikin Emuru i po prvi puta spojio japansku tehnologiju s europskim dizajnom.
Vidi originalni članak

Ugodan izgled pruža dobar osjećaj zbog kojeg se volimo okružiti lijepo dizajniranim predmetima.  Klimatizacijski uređaji mogu se skladno uklopiti u prostor, te ga dodatno oplemeniti inovativnim dizajnom. 

Daikin, svjetski lider u industriji klimatizacije, grijanja i ventilacije, prepoznavši potrebu spajanja kvalitetne izvedbe i modernog dizajna, predstavio je Daikin Emuru i po prvi puta spojio japansku tehnologiju s europskim dizajnom. 

Ova vrhunska klimatizacijska jedinica dizajnirana u Europi, prilagođena za europske klimatske uvjete, ostvaruje ugodnu temperaturu i optimalnu vlažnost vašeg prostora tijekom cijele godine. 

Daikin Emura omogućuje hlađenje, grijanje, ventilaciju i odvlaživanje prostora, a osim preciznog rada i profinjenog izgleda, ostvaruje izrazitu energetsku učinkovitost i praktičnost pri korištenju. Kad je u režimu rada grijanja, koristi obnovljive izvore energije – zrak grijan suncem – i stoga je energetski učinkovitija od sustava za grijanje koji se temelje na fosilnim gorivima.  Zahvaljujući  inverterskoj tehnologiji, osim pružanja stabilnijih temperatura, izbjegnuta je povećana potrošnja energije za pokretanje i zaustavljanje uređaja. U usporedbi s neinverterskim sustavima, inverterska tehnologija doprinosi uštedi energije čak do 30%.

Uz nečujan i učinkovit rad, Daikin Emura ostvaruje optimalnu temperaturu u svako doba, gdje god se nalazite. Pomoću daljinskog upravljača, možete se opustiti i prilagoditi temperaturu prostorije iz udobnosti svoje fotelje. Kao opcija u ponudi je i online upravljač koji preko smartphonea, PC-a, laptopa ili tableta omogućuje upravljanje uređajem s bilo koje lokacije.

Tzv. inteligentno oko - ugrađeni senzor koji detektira prisutnost osoba u prostoriji, štedi električnu energiju tako da automatski mijenja način rada kada u prostoru nitko nije prisutan.

Fotokatalitički filter za pročišćavanje zraka od titan apatita privlači mikroskopske čestice prašine iz zraka, upija organske kontaminate poput bakterija i virusa, a također razgrađuje i mirise.

Daikin Emura osvojila je izuzetne nagrade - Good Design Award 2011., iF Product Design Award 2010. za dizajn, izradu i odabir materijala, kao i za visoki nivo inovacije, energetsku učinkovitost i funkcionalnost. 2010. također je dobila vrijednu nagradu Red dot Design, a 2011. i nominaciju za Designpreis Deutschland.

Uz elegantnu završnu obradu ovaj izvanredan spoj dizajna i tehnologije dostupan je u mat kristalno bijeloj boji ili poliranom aluminiju.

Ako želite nešto više od klima uređaja - bez obzira trebate li ohladiti vaš prostor u vrućim ljetnim danima ili ga zagrijati u hladnim zimskim mjesecima - pravi izbor je Daikin Emura, vrhunski klimatizacijski uređaj koji se svojim bezvremenskim dizajnom savršeno uklapa u svaki interijer.

Više informacija o Daikin klimatizacijskim uređajima može se pronaći na www.daikin.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare