Obavijesti

Tech

Komentari 0

Daikin Emura - spoj japanske tehnologije i europskog dizajna

Daikin Emura - spoj japanske tehnologije i europskog dizajna
1

Daikin, svjetski lider u industriji klimatizacije, grijanja i ventilacije, predstavio je Daikin Emuru i po prvi puta spojio japansku tehnologiju s europskim dizajnom.

VIDEO

Ugodan izgled pruža dobar osjećaj zbog kojeg se volimo okružiti lijepo dizajniranim predmetima.  Klimatizacijski uređaji mogu se skladno uklopiti u prostor, te ga dodatno oplemeniti inovativnim dizajnom. 

Daikin, svjetski lider u industriji klimatizacije, grijanja i ventilacije, prepoznavši potrebu spajanja kvalitetne izvedbe i modernog dizajna, predstavio je Daikin Emuru i po prvi puta spojio japansku tehnologiju s europskim dizajnom. 

Ova vrhunska klimatizacijska jedinica dizajnirana u Europi, prilagođena za europske klimatske uvjete, ostvaruje ugodnu temperaturu i optimalnu vlažnost vašeg prostora tijekom cijele godine. 

Daikin Emura omogućuje hlađenje, grijanje, ventilaciju i odvlaživanje prostora, a osim preciznog rada i profinjenog izgleda, ostvaruje izrazitu energetsku učinkovitost i praktičnost pri korištenju. Kad je u režimu rada grijanja, koristi obnovljive izvore energije – zrak grijan suncem – i stoga je energetski učinkovitija od sustava za grijanje koji se temelje na fosilnim gorivima.  Zahvaljujući  inverterskoj tehnologiji, osim pružanja stabilnijih temperatura, izbjegnuta je povećana potrošnja energije za pokretanje i zaustavljanje uređaja. U usporedbi s neinverterskim sustavima, inverterska tehnologija doprinosi uštedi energije čak do 30%.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz nečujan i učinkovit rad, Daikin Emura ostvaruje optimalnu temperaturu u svako doba, gdje god se nalazite. Pomoću daljinskog upravljača, možete se opustiti i prilagoditi temperaturu prostorije iz udobnosti svoje fotelje. Kao opcija u ponudi je i online upravljač koji preko smartphonea, PC-a, laptopa ili tableta omogućuje upravljanje uređajem s bilo koje lokacije.

Tzv. inteligentno oko - ugrađeni senzor koji detektira prisutnost osoba u prostoriji, štedi električnu energiju tako da automatski mijenja način rada kada u prostoru nitko nije prisutan.

Fotokatalitički filter za pročišćavanje zraka od titan apatita privlači mikroskopske čestice prašine iz zraka, upija organske kontaminate poput bakterija i virusa, a također razgrađuje i mirise.

Daikin Emura osvojila je izuzetne nagrade - Good Design Award 2011., iF Product Design Award 2010. za dizajn, izradu i odabir materijala, kao i za visoki nivo inovacije, energetsku učinkovitost i funkcionalnost. 2010. također je dobila vrijednu nagradu Red dot Design, a 2011. i nominaciju za Designpreis Deutschland.

Uz elegantnu završnu obradu ovaj izvanredan spoj dizajna i tehnologije dostupan je u mat kristalno bijeloj boji ili poliranom aluminiju.

Ako želite nešto više od klima uređaja - bez obzira trebate li ohladiti vaš prostor u vrućim ljetnim danima ili ga zagrijati u hladnim zimskim mjesecima - pravi izbor je Daikin Emura, vrhunski klimatizacijski uređaj koji se svojim bezvremenskim dizajnom savršeno uklapa u svaki interijer.

Više informacija o Daikin klimatizacijskim uređajima može se pronaći na www.daikin.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle