To je to što me zanima!

Destiny rekorder: Zaradili 500 milijuna dolara u prvom danu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Destiny je s ogromnom zaradom postao najuspješnija nova igra. Usporedbe radi, GTA V zaradio je 800 milijuna, a COD: Ghosts u prvom danu čak milijardu dolara
Vidi originalni članak

Igra Destiny donijela je više od 500 milijuna dolara zarade prvog dana prodaje i tako postala najprodavanije novo izdanje u povijesti, objavio je Activision.

Futuristička online pucačina tako je na dobrom putu da postane sljedeća milijarde dolara vrijedna franšiza za kompaniju iza koje stoje Call of Duty, Skylanders i World of Warcraft. I nače, sva ta izdanja će uskoro dobiti nove naslove.

- Ovaj ogroman rezultat označava novi veliki hit za našu kompaniju i pokazuje našu jedinstvenu sposobnost za stvaranje najuspješnijih zabavnih franšiza na svijetu - rekao je Bobby Kotick, direktor Activisiona . Iz kompanije navode da je uspješnim startom u više od 178 zemalja igra ostvarila i najbolji prvi dan za neku konzolašku igru.

Destiny je razvio studio Bungie, koji je radio i na razvoju serijala Halo, a iz kompanija su ranije navodili kako bi ova franšiza s budućim nastavcima trebala trajati sljedećih 10 godina.

Usporedbe radi, GTA serijal je na posljednjem nastavku zaradio 800 milijuna dolara u prvom danu, a pucačina Call of Duty: Ghosts zaradila je milijardu dolara prvog dana.

Destiny u posebnom setu s PlayStation 4 konzolom možete kupiti i na Mondu .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 23

  • milan.kro 11.09.2014.

    mislim da i ptice na grani znaju da je warcraft od blizzarda

  • milan.kro 11.09.2014.

    Futuristička online pucačina tako je na dobrom putu da postane sljedeća milijarde dolara vrijedna franšiza za kompaniju iza koje stoje Call of Duty, Skylanders i World of Warcraft... Activision napravio WoW, nice one

  • rewwe 11.09.2014.

    Još kada bi Ivan znao razliku između prometa i zarade kako bi on bio pametan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare