To je to što me zanima!

Dječaku s Aspergerom došao cijeli 'internet' na rođendan

Kada mu se nitko iz razreda nije odazvao na poziv na rođendan, majka 13-godišnjeg Odina za pomoć je zamolila internet i internet je- odgovorio.
Vidi originalni članak

Odin Camus postao je najpopularniji slavljenik u ožujku nakon što se na njegov rođendan u petak, zahvaljujući društvenim mrežama, u zadnji tren odazvalo više od 5000 ljudi.

Samo dan prije, njegovu online pozivnicu nije prihvatio niti jedan prijatelj iz razreda što je ražalostilo Odinovu majku, Melissu, koja se potom okrenula Facebooku za pomoć zamolivši lokalnu grupu da njenom sinu barem pošalju SMS čestitke kako se ne bi na taj dan osjećao potpuno sam.

Njena dirljiva poruka u kojoj je opisala trud oko organiziranja zabave i ignoriranje Odinovih vršnjaka koji ga stigmatiziraju zbog Aspergerovog sindroma, blagog oblika autizma, pokrenula je lavinu podrške te je Odin svoj 13. rođendan dočekao na tulumu kakav je zaslužio, preplavljen porukama koje su nastavile dolaziti još idućih dana s Twittera.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • aqarius 25.03.2015.

    Bravo bravo bravo i opet bravo svim ljudima svaka čast...

  • Mercedes s klasa 25.03.2015.

    Ovdje nisu kriva djeca jer nisu došla, već njihovi roditelji

  • arcanius 25.03.2015.

    nemrem vjerovati... pa kakvi su to klinci s njime u razredu???... i kak vjerovati da ako će ići nekam na izlet da će paziti jedni na druge?... ja bi ga prebacil u drugi razred ili čak i školu... jer ovo nije normalno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare