To je to što me zanima!

Dobar izbor? LG G3 i iPhone 6 najbolji su telefoni u Barceloni

Žiri na MWC-u u Barceloni najboljim telefonima je proglasio Appleov iPhone 6 te LG G3. Telefoni koji su tek predstavljeni na sajmu, nisu se mogli natjecati
Vidi originalni članak

Na Mobile World Congressu svake godine tradicionalno se nagrađuju najbolji uređaji, a pravo na odluku ima više od 300 stručnjaka, analitičara, novinara, akademika te predstavnika nekih operatera. A, najatraktivnija je kategorija ona za najbolji pametni telefon. Ove godine žiri je odlučio najboljima proglasiti LG G3 i Appleov iPhone 6. 

U obrazloženju odluke za Appleov telefon navode da je poboljšan u svakom smislu, ali ostao vjeran srži te nudi nenadmašne performanse i nevjerojatni tržišni uspjeh. Za LG pak navode kako su ga nagradili zbog pristupačne izvrnosti i odličnog dizajna te najboljeg ekrana.

Najboljim jeftinim telefonom (ispod 100 dolara) proglasili su Motorolin Moto E, dok je najbolji tablet Microsoftov Surface 3. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • الكلاب 06.03.2015.

    korisnik sam lg g3 oko pola godine i prezadovoljan.baterija odlicna.neki kazu da im se grije meni ne.prije lg sam bio korisnik samsunga.imo sam s1 pa s4.nakon s4 sam odusto od samsunga jer sam samo platio ime nista vise.a lg g3 je opravdo ime "smartphone"

  • sven46 06.03.2015.

    ljudi kad ce te shvatiti da se sve proizvodi u Kini i da je poslje svejedno koje je ime marke zato uzmi xiaomi mi4 asus zenfone 2 ili meizu malo novaca. a spesifikacije pune bolje. pametnom dosta

  • sven46 06.03.2015.

    haahaahaha iPhone već 3 godine nista osim dizajna nije promijenio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare