To je to što me zanima!

Dolazi nasljednik pa Nintendo opet spušta cijenu konzole 2DS

Iako je 2DS već sada definitivno priuštiv za gotovo svakog modernog gamera, i dalje nije jasno koliko još dugo Nintendo planira pružati softversku podršku jer stiže nasljednik NX
Vidi originalni članak

Nintendo će od 20. ovog mjeseca spustiti preporučenu komercijalnu cijenu svoje 2DS prijenosne konzole. Tako će se ona umjesto za okruglih 100 američkih dolara prodavati za njih 80.

Da, američkih dolara jer ova najava i dalje službeno vrijedi samo za SAD, no očekujemo kako će 2DS uskoro pojeftiniti i na našim prostorima s obzirom na to da se isto dogodilo i prošlog ljeta kada je Nintendo njegovu preporučenu cijenu u SAD-u spustio sa 130 na 100 dolara.

Iako je 2DS već sada definitivno priuštiv za gotovo svakog modernog gamera, i dalje nije jasno koliko još dugo Nintendo planira pružati softversku podršku, odnosno izdavati igre za ovu prijenosnu konzolu. Podsjećamo, izvjesno je da će nadolazeći Nintendo NX biti i kućna i prijenosna konzola u jednom.

Nadalje, Nintendo je također nedavno najavio kako za dvije godine obustavlja proizvodnju Wii U konzole tako da mnogi nagađaju kako ni 2DS i 3DS nisu daleko od takve sudbine.

Izvor: IGN Adria
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Redovan 13.05.2016.

    "Da, američkih dolara jer ova najava i dalje službeno vrijedi samo za SAD, no očekujemo kako će 2DS uskoro pojeftiniti i na našim prostorima s obzirom na to da se isto dogodilo i prošlog ljeta kada je Nintendo njegovu preporučenu cijenu u SAD-u spustio sa 130 na 100 dolara." zasto nije ubaceno u drugi dio recenice koliko to otprilike kosta kod nas? kog briga za cijenu u sad-u, ne zivimo tamo. ajmo malo i radit na poslu, a ne samo kopirat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare