To je to što me zanima!

Društvena odgovornost blogera tema četvrtog DIABLOGA

DIABLOG, odnosno dijalog s blogerima, prva je hrvatska konferencija o blogerima i blogerskoj zajednici, čije se prvo izdanje održalo 2016. godine
Vidi originalni članak

Na četvrtom izdanju DIABLOGA, jedine hrvatske kon-ferencije koja se bavi isključivo blogerima i kreatorima sadržaja i koja se ove godine održava 20. studenog u prostoru Kaptol Boutique Cinema, jedna od glavnih tema bit će društvena odgovornost.

Poznati novinar, kolumnist i bloger Domagoj Jakopović Ribafish prezentirat će izazove, postignuća i rezultate vrlo zapažene kampanje RokOtok te će sudjelovati na okruglom stolu o društveno angažiranim kampanjama, gdje će mu se pridružiti You-Tuberica Barbara Vesanović (@debela.barbara) i novinarka i blogerica Mija Dro-puljić (@mijad), koja već drugu godinu zaredom provodi uspješnu kampanju o borbi protiv raka dojke #volimcice.

O onoj drugoj, komercijalnoj strani suradnje s blogerima i influencerima prezentaciju pod nazivom "Dvije strane medalje" održat će Norman Mueller, direktor marketinga tvrtke Huawei Technologies i Domagoj Sever, fotograf, influencer i stručnjak za društvene mreže, koji će zajedno predstaviti neke od najuspješnijih kampanji tvrtke Huawei.

Early Bird kotizacije za četvrto izdanje DIABLOGA mogu se kupiti putem sustava Entrio, a sve novosti vezane uz konferenciju mogu se pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_204031 07.11.2019.

    Ovaj Ribafish mi djeluje kao neki lik koji ne bi radio nista, nego neke glupe recenzije.. ne znam kome je njegovo misljenje relevantno pa ga placa

  • netko iz 2 mase 29.10.2019.

    počeja mi je ovaj ić na jetru...na račun sina se uvalija di god je stiga...a možda i grišim???

  • 28.10.2019.

    gdje si bio kada te je sin trebao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare