To je to što me zanima!

Eksplodirao mobitel u džepu: "Vidio sam plamen i bacio se"

Radniku hotela u Indoneziji telefon je planuo dok ga je nosio u džepu košulje. Osjetio je vrućinu, a sljedeće što je vidio bile su iskre koje su frcale oko njegove glave.
Vidi originalni članak

Zabrane telefona zbog opasnosti od požara možda su se činile pretjeranima, ali kad pogledate snimku telefona koji je eksplodirao dok ga netko nosi, postaje puno jasnije koliko to može biti opasno. 

Nadzorna kamera u hotelu Ciputra u indonezijskom gradu Semarangu snimila je Yulianta (47), nadzornika koji je osjetio kako se njegov Samsung Grand Duos zagrijava. Kad je posegnuo za telefonom, on je eksplodirao uz iskre koje su frcale iz telefona i zapalile mu košulju. Šokirani muškarac bacio se na pod i brzo skinuo košulju te mu je u pomoć priskočio prolaznik. 

Muškarac je ispričao kako dosad nije imao problema sa četiri godine starim telefonom. 
- Odjednom sam osjetio vrućinu i da se telefon trese. Prije nego sam shvatio što se događa oko mene je bila vatra i u panici sam skinuo košulju što sam brže mogao - ispričao je Yulianto.

Iz policije su rekli kako je muškarac prevezen u bolnicu gdje su mu sanirali manje opekline na prsima, zahvaljujući tome što je brzo skinuo košulju u kojoj je bio telefon. Policija istražuje zbog čega je planuo uređaj, a napomenuli su da nije bio na prijenosnom punjaču. Iz Samsunga su rekli za Daily Mail kako su se i oni uključili u istragu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 05.10.2017.

    mobiteli su postali opasni!!!!!!!!!!!!možda od vrućine tko zna

  • 05.10.2017.

    Dobro da mu se nije zapalio u nekom drugom džepu :D

  • cirkus od države 05.10.2017.

    Mozda je imao severinin vruci filmic u mobitelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare