To je to što me zanima!

Fabia u proizvodnji: Škoda je otkrila i prve slike interijera

Prva fotografija interijera nove Fabije otkriva kako su funkcionalnost i preglednost ključni. Novost je središnji zaslon koji je moguće spojiti na pametni telefon
Vidi originalni članak

Praktičnost, preglednost i prostranost - kvalitete koje će olakšati svakodnevno korištenje nove Fabije - bile su glavni ciljevi Škodinih dizajnera interijera. U unutrašnjosti bi trebalo komforno sjediti pet odraslih ljudi, a prtljažnik je s 330 litara za 15 litara veći nego kod prethodnika.

Na sredini kokpita smješten je zaslon infotainment sustava koji je moguće spojiti s pametnim telefonom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MAX 2010 06.09.2014.

    Škode se kao Audiji rade po babushka logici I slice iz nekih kuteva ko jaje jajetu. Ne mislim da su loše ali .........penju se dimenzijama za klasu vise a bogami I cijenovno su se popele 2 ......ad apsurdum...

  • user_58193 05.09.2014.

    interijer u ovoj izvezdbi izgleda super. jednostavan je, ergonomski mislim da je savršen, pregledan itd., sviđa mi se. Ali pitanje je kako izgleda u nižem paketu opreme, bez ovog velikog touch zaslona, automatske klime itd. ;)

  • Rafo 05.09.2014.

    Stvarno mi nije jasna ta filozofija dizajnera. Prva Fabia je straga imala po dva svjetla za maglu (iako je samo lijevo funkcionalno) i dva svjetla za vožnju unatrag, druga je imala samo po jedno i to dosta maleno, a nova ponovo ima sva svjetla u paru i to dosta velika. Zašto uvijek nisu sva svjetla u paru? Ili dva svjetla za vožnju unatrag i jedno svjetlo za maglu u sredini? Obično je odgovor da je dovoljno i samo po jedno, ali onda bi mogli i sprijeda staviti samo po jedno oboreno svjetlo i jedno dugačko i to bi isto zadovoljilo minimalne zahtjeve vidljivosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare