To je to što me zanima!

Facebook opet mijenja: Ovako će izgledati vaš novi Timeline

Novi izgled vaših profila bit će jednostavniji i pregledniji s postovima u samo jednom stupcu, a bit će i 'osobniji' jer ćete ga moći prilagoditi vašim lajkovima i karakteru...
Vidi originalni članak

Nakon što su prošli tjedan predstavili novi feed s novostima, Facebook je u srijedu objavio kako će korisnici uskoro dobiti i novu, čišću, verziju svojih Timeline profila. Ovo veliko 'proljetno čišćenje' Timelinea stiže skoro godinu i pol nakon što su predstavili Timeline koji je bio velika promjena izgleda korisničkih profila. 

Novi Timeline tako se rješava prikaza informacija i objava u dva stupca te će se sve vama bitne informacije prikazivati u jednom stupcu, dok će na lijevoj strani biti informacije o vama, prikaz vaših prijatelja, fotografija, a moći ćete dodati i nove stupce ovisno o vašim interesima. Tako ćete tu moći staviti vaše filmove ili knjige koje ste pročitali u Goodreads, a moći ćete primjerice i označiti knjigu koju čitate ili želite čitati. 

- Rekli ste nam da je sadašnji Timeline ponekad teško pregledavati. Od danas, svi će postovi biti na desnoj strani, a fotografije, glazba i druge aktivnosti na lijevoj - navodi Rose Yao iz Facebooka. Dodaju kako će ovaj izgled stići svima kroz par tjedana, a dosad se tradicionalno testirao na Novom Zelandu. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • RenataBoršić 15.03.2013.

    bolje da ništa ne mjenjaju,teksam se navikla na ovaj!

  • baky126 15.03.2013.

    bezveze stalno nesto petljaju a nista korisno ne naprave

  • jejunum 14.03.2013.

    drek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare