To je to što me zanima!

'Fejs' se ispričao korisnicima koje je jučer greškom 'ubio'

Ovaj bug je zahvatio i 'ubio' čak i profil čelnika Marka Zuckerberga. To je bila užasna greška koju smo ispravili čim smo prije mogli, poručili su iz društvene mreže
Vidi originalni članak

Milijuni korisnika Facebooka jučer su se nemilo iznenadili kada ih je ova društvena mreža obavijestila da su mrtvi i pozvala njihove prijatelje da ih se prisjete. Ovaj bug je zahvatio i 'ubio' čak i profil čelnika Marka Zuckerberga. 

- Poruka koja je bila namijenjena memorijalnim profilima nekratko je objavljena i na drugim korisničkim računima. To je bila užasna greška koju smo sada ispravili. Jako nam je žao što se to dogodilo i ispravili smo grešku što smo prije mogli - ispričali su se iz Facebooka, prenosi Mashable.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dopizdilomi 14.11.2016.

    Za "ubojstvo" se ispričali a nećemo pričati o onima koji su pratili profil i ostali iznenađeni i šokirani. A sada malo s druge strane. Neznajući skinula mp3 s interneta ili film, milijuni štete i nema ispričavanja. Pa tko je tu lud?

  • galadriel_1 13.11.2016.

    Nije strašno...to se živima događa!

  • sol 13.11.2016.

    Kaj? kad mrtvi mogu glasati, sta je tu sporno? super, cujes umro netko timznan, ono ga sretnes nakon par dana, koje veselje i na zuju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare