To je to što me zanima!

Fujitsu i Motorola na sajmu su okupali svoje mobitele i tablete

Uz Panasonic, na sajmu mobilnih tehnologija i Fujitsu i Motorola predstavili su svoje telefone otporne na vodu i prskanje, a u demonstracijama su ih potpuno okupali
Vidi originalni članak

I Fujitsu je u Barceloni predstavio svoj telefon s Tegra 3 četverojezgrenim procesorom. Model s ekranom dijagonale 4,6 inča dolazi s kamerom od 13,1 megapiksela, senzorom za otisak prsta i Androidom 4.0. Uz to u njemu je i antena, no ne za signal mobitela, već za televizijski signal, što je uobičajeno na pametnim telefonima u Japanu. Predstavili su i cijeli niz mobitela otpornih na vodu do 1,5 metara dubine. 

Među njima je i telefon nastao u suradnji s Toshibom  koji dolazi na Windowsima 7.5 i s procesorom od 1 GHz te 32 GB interne memorije. Ima i snažnu kameru od 13,2 megapiksela. Uz vodootporne telefone, predstavili su i tablete kojima neće biti ništa ponesete li ih u kadu. Tako model Arrows Tablet s ekranom dijagonale 10,1 inča na Androidu 3.2 dolazi s kamerom od 5 megapiksela i dvojezgrenim procesorom te 16 GB memorije i 1 GB RAM-a. Uz Fujitsu i Motorola je predstavila telefon otporan na vodu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • IvanKrobot 03.03.2012.

    A gdje je naš Končar, pa ona Elektroindustrija "Niš", pa tek on ritzovi televizori,a? Đe je to tehnologija po jus-u....Stoko zadrta primitivna, dok drugi razvijaju mobilne tehnologije vi se još nabacujete kamenjem kao "dobar dan, kako ste"... Samo čekam imbecile koji će početi ovdje srati po Apple - HTC konkurenciji a sami pale vatru da bi dimnim signalima javili susjednom brdu kada je stiglo brašno za kruh... PUI!

  • floyd_1 03.03.2012.

    Tehnologija se razvija svjetlosnom brzinom . Svakoga dana novi modeli .

Komentiraj...
Vidi sve komentare