To je to što me zanima!

Galaxy S8 nadmašio sedmicu: Samsungu predviđaju rekorde

Samsungov novi telefon u prodaju kreće 21. travnja, a narudžbe ukazuju da bi južnokorejski div mogao imati ogroman hit koji će donijeti i rekordnu zaradu
Vidi originalni članak

Čini se da su Samsungovi korisnici polako stavili prošlogodišnji fijasko s eksplozivnim Noteom 7 iza sebe. Na to ukazuju i prednarudžbe za Galaxy S8 koje su nadmašile prošlogodišnju 'sedmicu', što je u četvrtak objavio šef mobilnog odjela Koh Dong-jin, piše Reuters.

Dok on nije otkrio konkretne brojke, korejski mediji prenose kako su kupci naručili 5,5 puta više osmica nego sedmica u prva dva dana. Koh je samo rekao kako je još rano, ali da su narudžbe na raznim mjestima bolje od očekivanih. Galaxy S8 kreće u prodaju 21. travnja u SAD-u, Kanadi i Južnoj Koreji, dok na brojna tržišta (pa i kod nas) stiže tjedan dana kasnije. 

Analitičari predviđaju i da će Samsungov najsigurniji telefon donijeti južnokorejskom divu najbolje kvartalne rezultate tijekom proljeća. Samsung se osmicom planira vratiti i među top 5 proizvođača na kineskom tržištu. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 15.04.2017.

    ...nokia 3310 zakon... 😁

  • marija68 14.04.2017.

    Imam Samsung Galaxy A3 2016 padao je i ništa mu...radi stvarno besprijekorno..još ima dobar upravitelj i lockaut antivirus svoj...pre pre dobar!!!

  • Hrvatska <3 13.04.2017.

    Imam 7icu i nikad vise...jedva cekam da ga se rijesim...prvih pola godina ajde sve ok, a kasnije ne znas sta vise bloka...stalno negdje trokira...fluidnost 0 ...vracanje na iphone jer me ta losa fluidnost najvise zivcira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare