To je to što me zanima!

Glazbu na Facebooku možete slušati i zajedno s prijateljima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
NOVE MOGUĆNOSTI: Nova "Listen With" aplikacija omogućava da se preko svog zida na Facebooka povežete s prijateljima te ih mogu koristiti i kao osobne DJ-eve
Vidi originalni članak

Facebook je u četvrtak lansirao na svoju glazbenu aplikaciju pomoću koje korisnici mogu glazbu slušati zajedno sa svojim prijateljima. Nova "Listen With" aplikacija omogućava svima da se preko svog zida povežu s prijateljima te ih mogu koristiti i kao osobne DJ-eve, javlja TechCrunch.

Nakon što se klikne na novu aplikaciju automatski se profil povezuje na Spotify, Rdio ili MySpace koji radi i kod nas te omogućava da se u realnom vremenu prikazuju sve pjesme koje netko sluša. I ostali se mogu priključiti u grupni chat za slušanje glazbe. 

Spotify i Rdio još nisu dostupni u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Neki tip_1 13.01.2012.

    Eeeee kako je meni dobro, ne'am face već 4 mj...život je lijep! :D Pokušajte ;)

  • ciLa 13.01.2012.

    Prije su igrališta i parkovi bili krcati,a sada su prazni. Nekada sam vidio prijatelje, stisnuo im ruku i zagrlio ih, a sad ih samo mogu "lajkati"...što je previše je previše face je uništio društveni život te napravio totalnu antisocijalizaciju među ljudima....

  • paminjo 13.01.2012.

    ovaj fejsbuk pod hitno treba limitirati.. ljudi uopće više ne izlaze, zaboravili su prave prijatelje i općenito sve ljude i stvari koje su im bitne, žive u nekom virtualnom svijetu.. neće se nit okrenuti, a mladost će proletjet! samo se sjetite kako vam je prije bilo, odmah ćete se osvijestit i jako lako odviknuti od te opsesije! pol sata fejsa na dan uvrh glave, sve ostalo bolest!

Komentiraj...
Vidi sve komentare