To je to što me zanima!

Google obilježio Međunarodni dan djeteta na svojoj stranici

Međunarodni dan djece proglašen je još 1954. i obilježava se 20. studenog, a pet godina kasnije Opća skupština UN-a usvojila je Deklaraciju o pravima djeteta
Vidi originalni članak

Google je u srijedu na svojoj početnoj stranici veselom slikom djece obilježio Međunarodni dan djeteta, kojim se obilježava i rođendan Konvencije o pravima djeteta.

Opća skupština Ujedinjenih naroda usvojila je Deklaraciju o pravima djeteta 1959. godine, a 30 godina kasnije usvojili su i Konvenciju o pravima djeteta, čija potpisnica je i Hrvatska. Međunarodni dan djece proglašen je još 1954. i obilježava se 20. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • laurencija 20.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • fanny5 20.11.2013.

    :)))) Srećom da sam ostala dijete i konačno mogu koristiti sva prava iz Konvencije! :))))

  • Vjerujem_1 20.11.2013.

    Želim svijet u kojem nikada i nigdje nijedno dječje pravo neće biti prekršeno. Na žalost, još je dugi put do toga, ali se nadam da ćemo ga brzo savladati. Sretna djeca su budućnost svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare