To je to što me zanima!

Googleov šef: Čak 1,5 milijuna Androida se aktivira svaki dan

Nastavi li se broj aktivacija novih Androida, Google bi i prije kraja godine mogao doći do milijarde aktiviranih Androida. Ne brinu zbog Facebook Home aplikacije
Vidi originalni članak

Googleov šef Eric Schmidt u utorak se na konferenciji Dive into mobile pohvalio kako se svakog dana aktivira čak 1,5 milijuna novih Android uređaja. Pohvale statističkim podacima nisu strane za šefove kompanije pa su se prošle jeseni hvalili i kada su bili na 1,3 milijuna aktivacija. Schmidtove brojke znače kako su veliki izgledi da će i prije kraja godine Google doći do milijarde aktiviranih Androida. Na konferenciji je komentirao i Facebook Home te rekao da su presretni zbog toga što se Android koristi na takav način.

- Ne možete imati open-source platformu koja to nije u punom smislu riječi - rekao je Schmidt i dodao da su u Facebooku pročitali priručnik i pravila i toga se pridržavaju. Komentirao je i stanje s Google kartama i Appleom te dodao da i dalje žele da Apple koristi njihovo rješenje kao osnovno, iako su odlučili da to neće, prenosi TechRadar.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 2sm3tj65 18.04.2013.

    živio android!

  • Preserverance 18.04.2013.

    androdi bi mogao jednog dana doći i na desktop :) pa će postojati dostojna konkurencija windowsu.

  • WOMANIZER 17.04.2013.

    čestitam na uspjehu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare